Гра


1 тур

Agromat CUP, Майданчик ПАРКЕТ
1: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О.




Про гру:

 

Галицька здоба – FC Respect 1:4

Фаворитом другої зустрічі в групі «В» в рамках першого туру безумовно вважався клуб із міста Лева «Галицька здоба». Проте оновлений склад галичан не знайшов достатньої кількості аргументів, аби в очному протистоянні переграти луцький FC «Respect». Більше того, волинська команда здобула впевнену перемогу 4:1 над одним із флагманів аматорського футзалу Львівщини.

У першій половині матчу на гол лучанина Юрія Соломатіна його тезка у складі «червоно-жовтих» Юрій Голубка відповів сласним влучним пострілом. Проте перед сигналом на відпочинок «поважним» вдався гарний вихід із під пресингу номінальних господарів і Юрій Соломатін оформив дубль.

Після відпочинку рівна гра продовжувалася в усіх епізодах. Кілька разів член клубу волинських бомбардирів у складі львів’ян Володимир Бобилєв перевіряв фах молодого кіпера Євгена Малоголовця, але в цьому поєдинку FC «Respect» більше пропускати не збирався. Більше того, ближче до фінального свистка швидка та плутана багатоходівка «блакитно-білих» закінчилася черговим взяттям воріт галичан у виконанні Михайла Запорожця - 1:3. Штаб «здобних» взяв тайм-аут, аби спробувати переломити хід поєдинку, але Ігор Савич завершив старання партнерів під час пресингу на половині суперника, забивши впритул переможний гол.