Гра


3 тур

Agromat CUP, Майданчик ПАРКЕТ
7: 4

Хронометрист / Делегат:

Ярмальська Я.




Про гру:

 

Динамо – Рівнестандарт 7:4

Поєдинок між луцьким «Динамо» та «Рівнестандартом» став справжньою прикрасою першого ігрового дня. Господарі вже привчили своїх вболівальників до того, що від біло-синіх завжди можна чекати несподіванок як і знаком +, так і з знаком мінус.

Ось цього разу вечірньої пори в СК «Арена Спорт» події розгорталися з калейдоскопічною швидкістю. Відразу після стартового свистка рахунок було відкрито. Рівненчанин Олександр Крук забив перший гол, а за мить Павло Дармовіс подвоїв рахунок – 0:2. «Веселий» початок гри, як з’ясувалося не особливо збентежив господарів майданчика, котрі в середині тайму вивели на ударну позицію члена клубу волинських бомбардирів Леоніда Єфремова, який з розвороту вразив ближній кут воріт гостей. А перед перервою Микола Казьмірук рахунок вирівняв – 2:2.

Після відпочинку суперники все почали наново. Але тепер вже лучани вирішили піти у відрив. Автори перших динамівських голів у звітній грі Леонід Єфремов та Микола Казьмірук відмітилися дублями, двічі вразивши лівий дальній кут воріт суперника.

За переваги лучан в два м’ячі галичани пішли рятувати матч і, як часто буває, ще двічі отримали у власні ворота. Хоча забити два своїх голи зуміли. Проте у підсумку лучани святкували перемогу 7:4, а Микола Казьмірук оформив перший на ювілейному турнірі хет-трик.