Гра


3 тур

Agromat CUP, Майданчик ПАРКЕТ
2: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмальська Я.




Про гру:

 

SEAPS – Кураж 2:1

У першому таймі матчу 3-го туру між столичним клубом «SEAPS» та місцевим «Куражем» явним фаворитом виступали «россо-нері», котрі після мінімальної поразки 1:2 від «Рівнестандарту» здобули вольову перемогу в дербі з «Динамо» 3:2. Вечірній поєдинок із записним фаворитом мав стати формальністю для здобуття місця в основному півфіналі. Проте, як показали подальші події, на турнірі «Agromat CUP 2020»  записних аутсайдерів не буває.

«Кураж» впевнено почав розхитувати оборону киян, але до перерви лише раз зуміли стараннями Юрія Фібіча переграти голкіпера номінальних господарів. І на відпочинок команди пішли за мінімальної переваги лучан.

По перерві ніщо не віщувало негативного результату для волинської команди. Навіть пропущений на 12-й хвилині від Олега Старосвітського гол видавався лише тимчасовим непорозумінням. Але коли на 22-й хвилині розіграш кутового завершився ще одним влучним ударом Олега Старосвітського, стало зрозумілим, що «Кураж» має продемонструвати щось надзвичайне аби врятувати гру. Спроби грати з п’ятим польовим та навіть вилучення гравця у складі «SEAPS» дивідендів «россо-нері» не принесли, а засвідчили факт, що «Кураж» гратиме лише у півфіналі втішної Першої ліги.