Гра


2: 4

Про гру:

Агромат Л – Кураж 2:4

Минулого сезону суперники разом грали у Суперлізі Волині і рамках 4-го туру зустрічалися в СК «Арена Спорт». Тоді «Кураж» переміг 2:0. І ось нове побачення. На цей раз в рамках фіналу першої ліги «Agromat CUP 2020».

Перша половина гри тривала у рівній боротьбі, хоча об’єктивно гострих моментів у «Куража» було побільше. І коли здавалося, що команди підуть на перерву за нульової нічиєї, стався гол. Досвідчений Олександр Повідзьон з правого флангу атаки «россо-нері» перевів м’яч у центр, де Владислав Гладун впевнено переправив «круглястого» під поперечину. За рахунку 0:1 суперники пішли перепочити.

В дебюті другої половини гри команди обмінялися гострими випадами. А на 18-й хвилині «агроматівець» Святослав Трофимчук забив гол-близнюк, отримавши в центрі передачу з правого флангу атаки «салатово-чорних». 1:1 і команди почали все на ново. За кілька хвилин Максим Бондаренко з «Агромату» пробив по воротах після цікавого розіграшу стандарту і вивів господарів вперед у рахунку. Але менше ніж за хвилину паритет було відновлено. «Куражівець» Олександр Повідзьон на позиції «стовпа» ідеально скинув «селект» під удар Юрію Фібічу і на табло загорілися цифри 2:2.

Не обійшлося без Олександра і на 22-й хвилині, коли сольний прохід Повідзьона у протиборстві із захисником, який підштовхнув гравця у стінку за лицевою лінією, закінчився пасом на Богдана Гладуна – 2:3.

А переможну для «Куража» крапку у фінальному протистоянні поставив Юрій Борецький, який пробив зльоту після відскоку м’яча від паркету і приніс команді «золото» втішного фіналу.