Гра


3: 1

Про гру:

 

Динамо – Рівнестандарт 3:1

Всю першу половину матчу за третє місце в турнірі «Agromat CUP 2020» суперники грали у відкритий футзал, постійно вибачаючи опонентів за помилки. Та й голкіпери діяли не тільки ефектно, але й ефективно. Всі спроби відкрити рахунок виявилися марними і на табло СК «Арена Спорт» горіли нулі, що ніяк не відповідало подіям на майданчику, де панували жага до перемоги та азарт.

Основні події розгорнулися по перерві. Швидкий Дмитро Бурковський промчав правим флангом атаки та видав філігранну передачу на Леоніда Єфремова, який вкотре за багато років продемонстрував бомбардирські якості – 1:0. Сталося це на 17-й хвилині гри. А вже за чотири хвилини володар чемпіонського титулу «Агромат Кап 2016» рахунок подвоїв. Знову прохід правим флангом Дмитра Бурковського завершився точним пасом на Миколу Казмірука, який у моменті розібрався не гірше автора першого голу, щоправда не з першого пострілу, а з власного добивання.

Рівненська команда спробувала додати у швидкості та збільшила тиск на ворота динамівців. Кілька разів голкіпер лучан реально виручив свою команду від пропущеного голу. І в цей момент всі питання щодо переможця матчу за «бронзу» зняв невгомонний Дмитро Бурковський, який ближчого вік-енду візьме старт у Суперлізі Волині в лавах опонентів динамівців – команді «Теремно Хліб». Черговий прохід Дмитра улюбленим флангом на 23-й хвилині після пасу Миколи Казмірука продовжень не мав і лучанин потужно «пульнув» у рамку, зробивши рахунок 3:0.

За хвилину Владислав Гарбарук зумів забити гол престижу, відправивши «круглястого» у правий верхній кут воріт. Це був останній забитий м’яч у зустрічі, яку виграло луцьке «Динамо».