Гра


Фінал Вища Ліга

Agromat CUP Плей-офф, Майданчик ПАРКЕТ
1: 2

Про гру:

 

Агромат К – Галицька здоба

Головний матч п’ятого ювілейного турніру зібрав повні трибуни вболівальників в СК «Арена Спорт», котрі отримали відразу два десертних блюда – основний фінал та матч за Суперкубок Волині, що розпочався відразу після нагородження призерів та переможців «Агромат Кап 2020». Суперники не розчарували глядацьку аудиторію та подарували видовищний футзал.

Діючий володар титулу «Агромат Кап 2019» з перших хвилин пішов у наступ і за всіма статистичними показниками переважав львівського опонента, котрий відбив стартовий штурм «агроматівців» та взяв на озброєння швидкі контратаки. До 9-ї хвилини захист обох суперників та голкіпери помилок не припускалися. Але навіть досвідчений воротар киян нічого не зміг вдіяти під час швидкого розіграшу ауту «Галицької здоби» на правому фланзі. Точний пас і Павло Стегницький замикає передачу потужним пострілом у ближній від себе кут – 0:1. Пропущений м’яч лише підбадьорив «Агромат» до більш рішучих дій і низка небезпечних моментів виникла біля воріт суперника. Але до перерви рахунок залишився незмінним.

Після відпочинку команди з новими силами розпочали боротьбу за головний трофей «Agromat CUP 2020». Гольові моменти з калейдоскопічною швидкістю виникали на протилежних кінцях майданчика в СК «Арена Спорт». В одному з епізодів стійка допомогла киянам не пропустити після потужного пострілу із середньої дистанції гравця «червоно-жовтих». Після незабитого голу галичани пропустили у власні ворота. Затяжна позиційна атака завершилася потужним ударом низом у виконанні Олександра Волинця і паритет було відновлено – 1:1.

А розв’язка футзального трилеру в рамках фіналу «Agromat CUP 2020» сталася на 19-й хвилині. На позиції «стовпа» Юрій Голубка отримав мяч і швидко оцінивши ситуацію естетично перекинув «селект» через голкіпера під поперечину воріт. Як з’ясувалося згодом, це був переможний гол. Новим чемпіоном турнірів «Agromat CUP» став львівський колектив «Галицька здоба».