Гра


1: 12

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Екс-першоліговий МФК «Гранітбудексклюзив» в стартовому поєдинку 13-го Чемпіонату Волині отримав у суперники Абсолютного чемпіона Третьої ліги «Атлетік» з Млинівського району. Це стало можливим завдяки Рейтингу, який лише відображає здобутки команд на турнірних дистанціях, але вплинути на гру команд не може. Тому двобій амбітних суперників очікувався, як цікаве та безкомпромісне протистояння.

Сталося, як гадалося. Команди з перших хвилин пішли у наступ і моменти почергово виникали біля обох воріт. Але вперше м’яч потрапив у сітку лише на 5-й хвилині, коли  Володимир Колесник завершив швидку атаку гостей. «Ексклюзвщики» не забарилися і відповіддю і після авто голу на табло запалали цифри 1:1. Щоправда паритет протримався недовго, адже Володимир Євтухов на 8-й хвилині почав нарощувати перевагу «Атлетіка». За хвилину Олександр Томич та Павло Старушкевич у швидких та разючих атаках довели ігрову перевагу до 4:1 на свою користь.

«Гранітбуд» взяв тайм-аут та порадився щодо подій у грі, але хвилинна пауза не зупинила атакувальну навалу «Атлетіка» і Олександр Томич оформив дубль, майстерно перегравши голкіпера. На перерву суперники пішли за дещо несподіваного з огляду на Рейтинг рахунку 1:5.

В другій половині гри темп гри не зменшився і гострі моменти з калейдоскопічною швидкістю виникали біля обох воріт. А на 17-й хвилині наочним посібником постулату «не забиваєш ти – забивають тобі» став ігровий епізод за участю Олега Сидорчука з «Атлетіка», котрий порушив правила у власному карному майданчику та надав можливість супернику пробити пенальті. Шестиметровий гравець «біло-блакитних» виконав у каркас воріт і Олег Сидорчук в атаці-відповіді виправився за жовту картку та «привоз». Після 1:6 господарі майданчика боротьбу практично припинили., а гості продовжили гольову феєрію. За останок часу

Володимир Колесник оформив хет-трик, забив свій м’яч Роман Зух, а Павло Старушкевич зробив дубль. Ще за дві хвилини до закінчення гри Роман Зух зі штрафного «надурив» стінку і голкіпера, записавший на власний рахунок дубль та підбив підсумок гри.

Абсолютний чемпіон минулорічної Третьої ліги завдяки шикарній різниці м’ячів очолив турнірну таблицю, а господарі спробують якнайшвидше забути «ексклюзивну» поразку та повернути свою фірмову гру.

Кращі гравці матчу: Андрій Марценюк – Володимир Колесник