Гра


6: 1

Удари по воротах:

30
:
18

Удари у рамку воріт:

18
:
5

Сейви:

4
:
12

Фоли:

7
:
7

Журибіда Володимир, Алексюк Радислав, Мельник Олег




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Герасимчук В.




Про гру:

«Вишка» Волинського футзалу розпочиналась грою між ФК «Респект» та  «Мідас». Команди відразу кинулись у бій, активно розпочавши зустріч. Хвилі атак накочувались на ворота як однієї, так і іншої команди. Кожен з колективів прагнув забити цей перший важливий м’яч «регулярки» у своєму дивізіоні. І автором цього «дійства» став «респектівець» Богдан Ковбасюк, який зумів скористатись помилкою суперника і відкрити відлік м’ячам як для своєї команди, так і для Вищої ліги в цілому у новому футзальному сезоні.

Після цього гра пішла ще у швидшому темпі, команди обмінювались гострими гольовими моментами, намагаючись пробити захисні ланки своїх опонентів.

Та час тайму летів, а «шкіряний» літав по всьому майданчику, вперто минаючи сітку воріт команд. Та так довго продовжуватись не могло. В цих «гольових качелях»   Михайло Запорожець та Юрій Соломатін зуміли результативно завершити атакувальні потуги своєї команди і на перерву колективи пішли при перевазі «поважних» у три м’ячі.

Маючи таку комфортну перевагу другу половину зустрічі номінальні господарі розпочали дуже спокійно, намагаючись довго контролювати м’яч, та підключати до своїх атак воротаря.

І така тактика дала свій результат. В цих позиційних атаках «респектівці» Віктор Сущ та Богдан Ковбасюк зуміли забити свої м’ячі , і гра була вже практично зроблена.

«Мідас» все ж «огризався», намагаючись забити гол престижу, та надійно діяв захист та воротар «поважних», але і вони не змогли нічого вдіяти з Віталієм Тележинським, який зумів у падінні замкнути передачу партнерів і відкрити відлік результативних атак для своєї команди у Регулярному чемпіонаті.

Але все ж у цей вечір «Респект» був об’єктивно сильнішим. Дубль у зустрічі Михайла Запорожця зняв всі питання на рахунок переможця цього двобою. В подальшому біло-голубі почали грати з п’ятим, намагаючись награвати  тактичні схеми на зустрічі у майбутніх поєдинках. Та це ні до чого не привело. Так що фінальний свисток арбітрів зафіксував впевнену перемогу команди Андрія Шевчука.