Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Герасимчук В.




Про гру:

Другою грою першого туру у Вищій лізі стало «рожищенське дербі», між командами земляками, яке очікувалось з нетерпінням, так як завжди поєдинки проходять дуже завзято та напружено.

Не встигла хвилинна стрілка зробити і оберту, як «торпедівець» Юрій Мельничук зумів відкрити рахунок у грі. Такий дещо несподіваний  початок зустрічі трохи збив з пантелику «синіх», і вони деякий час «приходили до тями». На щастя для них, гравцям «Торпедо» не вдалось розвинути свій успіх, хоча передумови для цього були. Дещо заспокоївшись топільчани зуміли вирівняти гру, та почали проводити і свої небезпечні контратаки, в яких правда було більше емоцій ніж конструктивізму. Ось так і пролітали коштовні хвилині тайму, у боротьбі та емоціях, які правда матеріалізуватись так і не могли до останньої хвилини тайму, коли в одній з атак топільчанин Володимир Майструк зумів забити дещо несподіваний курйозний м’яч.

Залишившись «при своїх» у першому таймі, другу половину гри команди розпочали надзвичайно активно, намагаючись одразу «взяти бика за рога». Це закінчилось результативним ударом гравця «Торпедо» Дмитра Мельниченко та надзвичайними емоціями гравців обох команд. В цей момент потрібна була «холодна голова» у когось з гравців, щоб заспокоїти непотрібні емоції. І вона виявилась у Ігоря Шамутила з «Торпедо», якому вдалось забити  м’яч, та збільшити перевагу своєї команди.

Топільчани змушені були грати з п’ятим, для того щоб переламати хід поєдинку на свою користь, і в одній із атак Василь Деркач зумів скоротити рахунок до мінімуму. І тут вже почалась справжня «заруба». Опоненти не жаліли ані себе, ані суперника, повністю віддаючись на кожному клаптику майданчика та показуючи справжнє «сусідське дербі». Ось така боротьба і продовжувалась до останньої хвилини зустрічі, в кінці якої гравець біло-чорних Юрій Мельничук зумів забити м’яч, та принести таку важку перемогу у цьому «рожищенському дербі» і заробити перші залікові бали для своєї команди у новому сезоні.