Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Журибіда В.




Про гру:

 У черговій грі першого туру «регулярки» серед вищоліговиків зустрічались минулорічний учасник вищої ліги «Колос» та суперліговий «Агромат», котрий, посівши останнє місце, опустився у класі. Тож гра передбачалась цікавою та безкомпромісною. «Колос» розпочав гру у своєму жорсткому стилі, про що свідчили два фоли уже на 2 хв. Але «Агромат» прийняв таку гру, і уже на 5 хв завдяки технічним та швидким нападникам повів у рахунку 2:0 – відзначились Святослав Трофимчук та Іван Богута. Силова боротьба з боку обох команд тривала і до кінця першого тайму, та рахунок на табло так і не змінився, а у графі «фоли» на табло стояли «п’ятірки» для кожної команди.

Невдало для «Колоса» розпочався і другий тайм. За гру рукою у своєму майданчику арбітри справедливо призначають 6-метровий удар, котрий вдало реалізовує на 17 хв Максим Бондаренко. Та згодом на 18 хв Юрій Чепура дещо скорочує рахунок у матчі 1:3. В подальшому гра проходить на зустрічних курсах, де більше фолить «Колос», а забиває «Агромат», щоправда лише з гри – на 23 хв відзначається Святослав Трофимчук, оформивши дубль. Слід зазначити і той факт, що двічі поспіль на 20 хв «Агромат» не скористався нагодою збільшити рахунок, пробиваючи 10-метрові удари, - схибили Назар Сеник та Святослав Трофимчук, який і став кращим у «Агромата», а його опонент Олександр Друкачук кращий у «Колоса».

 Тож «Колос» зазнає першої поразки, поступившись «Агромату» з рахунком 4:2, наприкінці зустрічі за «Колос» відзначився Назарій Навроцький.

Кращі гравці: Олександр Друкачук - Святослав Трофимчук