Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

В матчі 1-го туру П’ятої ліги новачку, а відповідно загадковому колективу з назвою «Vadrus» протистояв новостворений колектив «Мідас-2», який під своїми прапорами об’єднав батьків дитячого футзального клубу «Мідас».

На терафлексі СК «Арена Спорт» з  перших  хвилин розпочали рівну боротьбу, в якій важко було надати перевагу комусь із суперників. Врівноважений хід поєдинку на 4-й хвилині порушив представник царсько-античної команди Роман Голян, влучним ударом відправивши «селект» у ворота взуттєвиків. Єдиний гол став підсумком першого тайму.

В другій половині матчу команда Вадима Русяка (ось у чому секрет абревіатури «ВадРус»)) великими силами пішов вперед та створив цілу низку гострих моментів, з  якими захист та голкіпер «Мідасу» Владислав Василевський впевнено впоралися. А в одній з  контратак рахунок подвоївся. Автор першого у зустрічі голу Роман Голян майстерно розібрався в епізоді біля воріт господарів і на табло загорілися цифри 0:2.

Свій перший гол «Vadrus» у чемпіонатах Волині забив лише на 25-й хвилині – відзначився Юрій Город. Після цього господарів «прорвало» і в матчі стався справжній кам-бек. На останній хвилині штурм на ворота підопічних Юрія Павельчука завершився влучним та потужним пострілом кращого гравця поєдинку Максима Якимова. А ще за секунди Дмитро Бондарчук разом із «селектор» влетів у сітку воріт суперника, замкнувши гостру передачу партнера по команді. Вольова перемога дебютантів стала прикрасою туру у П’ятій лізі, де звичайно основна турнірна боротьба ще попереду.

Кращі гравці матчу: Максим Якимов - Роман Голян