Гра


5: 3

Удари по воротах:

15
:
10

Удари у рамку воріт:

8
:
6

Сейви:

3
:
4

Фоли:

4
:
6

Гарасимків Василь, Хомич Анатолій, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

Спортивна історія співвідносин команд з Пірванче та Угриніва своїм корінням уходить у протистояння селищ, котрі були довгі роки приписаними до Горохівського району. Ситуація в Горохівському дербі змінилася після того, як Угринівська ОТГ була включена до складу Луцького району. Проте нерв напруження нікуди не щез.  

Суперники з перших секунд врубили «форсаж» та побігли забивати голи. Спочатку господарі кілька разів створювали небезпечні моменти, а далі угринівськи волиняни кілька разів погрожували воротам ФК «Пірванче».

Перший гол глядачі побачили на 4-й хвилині, коли Давид Корнійчук наважився на удар воротах, в яких з перших хвилин став польовий гравець. А через хвилину Роман Савчук наказав опонентів за помилку під час виходу з під пресингу. Ще за кілька хвилин непрофесійні з точки зору воротарського мистецтва дії призвели до третього голу. Дубль оформив Роман Савчук. За рахунку 3:0 суперники пішли перепочити.

Перерва явно пішла на користь Угриніву, який з перших секунд другого тайму пішов у наступ. На 16-й хвилині Віталій Мельничук не з першої спроби, але технічно відправив «селект» у дальній кут воріт і скоротив відставання у рахунку до двох пунктів.

Проте чергове непорозуміння у захисних рядах клубу «Волинь Угринів» сталася невеличка спортивна трагедія. Гравець суперника перехопив м’яч біля воріт «зелено-чорних» Іван Костюк розстріляв порожню рамку.

Гості продовжили тиск на суперника і вперто йшли вперед. За кілька хвилин Дмитру Вахмістрову в день ангела пощастило забити у ворота ФК «Пірванче» і рахунок став 4:2.

Питання щодо переможця у протистоянні практично було зняте вже на 25-й хвилині Дмитром Михальчуком (ще один святкувальник Дню ангела). Його гол став наслідком грубої помилки у захисті «зелено-чорних». Автогол господарів майданчика загальної картини зіпсувати не міг. Стартова перемога ФК  «Пірванче» у принциповому матчі.

 Кращі гравці: Роман Савчук – Дмитро Вахмістров