Гра


5: 7

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

Ветерансько-експерементальні склади другого «Теремно Хліб» та третьої «Надії» вийшли на терафлекс СК «Арена Спорт» аби розіграти 3 залікові бали в першому турі Четвертої ліги. У господарів майданчика замість штатного голкіпера місце у воротах зайняв польовий гравець Олександр Остапов, який в гострих виручив свою команду від голу. Більше того в одній із атак хлібопіків досвідчений Анатолій Марчук лівим флангом наступу пробив сильно та влучно і рахунок став 1:0 на користь лучан.

«Надія» не збентежилася і пішла вперед. Під час двох швидких атак хорівської команди недоліки воротарських навичок голкіпера «теремнівців» і Антон Гура рахунок зрівняв, а згодом Богдан Самчук вивів гостей вперед.

«Хлібопіки» схаменулися  і кілька гострих атак поспіль закінчилися тим, Ігор Сліпчук переправив «селект» у сітку воріт гостей. А ще згодом розмашиста атака хлібопіків завершилася ідеальним за виконанням ударом Володимира Маляра. Локальний успіх надихнув «Теремно Хліб-2» на нові звершення і одна з чисельних наступальних операцій завершилася влучним пострілом автора дублю - Ігоря Сліпчука. За рахунку 4:2 на користь «жовто-червоних» команди пішли на відпочинок.

В другому таймі вже «Надія» вдалася до активних дій із зміни рахунку гри. Спочатку моторний Андрій Андрусик переграв голкіпера лучан, а далі черговою помилкою скористався Владислав Саміло. Рахунок став нічийним – 4:4. Градус боротьби підвищився, а з ним і кількість правопорушень. У випадку із гостями фолів назбиралася критична кількість. В підсумку дабл-пенальті впевнено забив автор хет-трику Ігор Сліпчук. За короткий час паритет був відновлений – 5:5. Комбінацію партнерів завершив граючий президент клубу «Надія» Віктор Ревко. А ще за мить попереду були гості. Це Владислав Саміло в чергове «наказав» луцьку «безголкіперну» команду. А на 25-й хвилині гри хорівчанин Антон Гура забив та фактично зняв питання щодо переможця у матчі стартового туру. «Надія-3» розпочала з  перемоги.

Кращі гравці: Ігор Сліпчук – Антон Гура