Гра


1/8 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
0: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Корпош Р.




Про гру:

 

Зустріч у 1/8 Кубку Волині уже цьогорічних однокласників очікувалася з нетерпінням. Команди по різному розпочали Чемпіонат: Кураж 1:5 поступився Динамо, а от хлопці з Нововолинська з перемоги дебютували у Суперлізі – дещо сенсаційно переграли Вокар-Ковель 2:1.

Гра розпочалася досить жваво, але обидва колективи довго не могли налаштуватися на футзальні мотиви, все більше матч переходив у футбольну штовханину та не грубі, але фоли. Загалом чорно-чорні більше будували гру на контратаках, а футзалісти з Шахтарського міста більше пробували комбінувати.

Цікаво, що у рамках футзальних змагань ці колективи зустрілися вперше в історії, але цього сезону буде ще і другий матч у рамках Чемпіонату Волині в Суперлізі. Якщо говорити про сили команд – то ТТІ формально новачки вищих ешелонів Чемпіонату, а от Кураж уже третій сезон проводить на високому рівні.

Загалом перший тайм так і пройшов у Боротьбі, сумбурних атаках, фолах та попередженнях. Єдиною окрасою тайму став гол Юрія Кошелинського – класно прийняв пас голкіпера та влучно пробив з розвороту.

Сумбурний настрій першого тайму перейшов і у другий, сама гра майже не змінилася: Нововлинську вдавалися атаки все гостріше, а куражівці ніяк не могли знайти ключ до воріт Германа Улянюка. Завершився ж матч результативними діями потужної парочки зелених – Юрія Кошелинського та Сергія Зайця. Перший оформив дубль із пасу Сергія, а на 21 хвилині і сам Заєць слаломно обійшов майже всю захисну ланку Куражу та встановив остаточний рахунок на табло 3:0.

Кращі гравці: Олександр Повідзьон – Юрій Кошелинський