Гра


1/8 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
3: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков О.




Про гру:

 Минулого сезону суперники зустрічалися у рамках регулярного чемпіонату в Суперлізі і тоді торпедівці зуміли завдати «ЛСТМ» дошкульної поразки з рахунком 3:2, яка зрештою і залишила «монтажників» за межами плей-офф. Тому протистояння очікувалось принциповим і доволі цікавим. Номінальні господарі розпочали потужно і вже на 1-й хвилині повели у рахунку – Дмитро Горщарук сильним і влучним пострілом поцілив у дальній кут. Минуло ще три хвилини і Андрій Пушкарчук виведений партнерами на ударну позицію просто перед воротами без проблем розстріляв Юрія Фіщука. Та поступово гості освоїлися і гра вирівнялася, а на згодом і розрив у рахунку скоротився до мінімуму – торпедівці відібрали м’яч у центральній зоні, розігнали атаку, вивели на удар Віталія Шафранюка і той не схибив. Невдовзі «ЛСТМ» знову збільшив свою перевагу – досвідчений Тарас Кабанов вдало зіграв на добиванні. Але гравці «Торпедо» вже відійшли від нокдауну на стартових хвилинах, відчули впевненість і перед самою перервою Дмитро Мельниченко здійснив класний індивідуальний прохід до воріт суперника та завершив його точним ударом.

У другому таймі за мінімальної переваги у рахунку «ЛСТМ» діяв доволі обережно, намагаючись на наразитися на контрвипад суперників. Гравці «Торпедо» до останньої хвилини намагалися врятувати матч, мали наприкінці зустрічі дві гарні нагоди для цього, але не поталанило. Можливо далася взнаки втома, оскільки гості грали лише з однією заміною.

Таким чином, «ЛСТМ» проходить до чвертьфіналу Кубку Волині де спробує повторити успіх дворічної давнини, а «Торпедо» сконцентрується на виступах у Вищій лізі і можливо зможе повернутися у топ-10 наступного року.

Кращі гравці: Дмитро Горщарук – Дмитро Мельниченко.