Гра


1/8 фіналу

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
30: 01

Удари по воротах:

25
:
23

Удари у рамку воріт:

12
:
11

Сейви:

9
:
11

Фоли:

10
:
8

Бас Назарій, Дмитрук Андрій, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Корпош Р.




Про гру:

 У 1/8 Кубку Волині 2020 жереб звів представників попереднього етапу Кубку України цього сезону. Після перших поєдинків обидва Волинських представника мали хороші шанси на прохід зігравши синхронно 2:2. На жаль у матчах відповідях наші футзалісти пройти далі не змогли, але досвід отримали хороший.

Цікаво, що із сезону 2016/2017 кмонади зустрічалися між собою п’ять разів і чотири рази підоаічні Назара Бугайчука святкували перемоги: 4:1 Перша ліга Чемпіонату Волині 2016/2017; 3:1 Кубок АМФВ 2016/2017; 8:2 Вища ліга Луцька 2016/2017; 4:0 Кубок Трійки Ярмарок футзалу 2018. Проте у цьогорічному Кубку Волинської газети підопічні Володимира Маляра зуміли святкувати першу перемогу над іменитим суперником – 3:1. Перчинки протистоянню додавали і інші факти – деякі гравці теремнівців минулого року захищали кольори саме ФК Любарт.

Особливо впевнено почав поєдинок проти колишніх партнерів голкіпер Теремно Хліба, сейв за сейвом відбивав Дмитро Притулюк.

Гра пішла на зустрічних курсах, було видно, що обидві команди добре підготувалися один до одного. Синхронні зміни четвірок, тактичні нівелювання сильних сторін суперника, вдала контргра. З середини тайму кращі нагоди для взяття воріт змарнували саме жовто-червнові Дмитро Бурковський, Юрій Шаула та Максим Ядловський. Жорсткість протистояння в якийсь момент переходила у жорстокість, проте арбітри чітко розбиралися у складних епізодах.

Пікантність протистояння була ще і в тому, що зустрічалися Абсолютні Чемпіони Вищої ліги та Суперліги, Срібні призери Регулярного чемпіонату Вищої та Суперліги. Убойні моменти Сергія Василюка та Дмитра Бурковського надійно нівелював Василь Семенюк, чим і зумів зберегти шанси для своєї команди до завершення основного часу. Саме протистояння двох голкіперів і продовжилося у серії післяматчевих пенальті. Краще справився Василь відбивши удар Михайла Байбули.

3:1 і далі боротьбу за Кубок Волині продовжив Абсолютний Чемпіон Суперліги 2019/2020.

Кращі гравці: Василь Семенюк – Дмитро Бурковський