Гра


1/8 фіналу

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
6: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Номінальні господарі з острожецького клубу «Olam-Kesef Sport», котрий грає в Третій лізі отримали в суперники на етапі 1/8-ї фіналу Кубка прогресу представника Другого дивізіону - луцький «West Side». В поточному сезоні команди встигли зіграти лише по одній зустрічі в рамках Регулярного чемпіонату. І якщо «чеська» команда свій матч с Горохівськими юніорами впевнено довела до перемоги 4:2, то найзахідніший колектив в 1-му турі поступився 1:4 «Арсеналу». До звітного поєдинку суперники в офіційних матчах не зустрічалися і свою персональну історію очних протистоянь розпочали з кубкових перегонів.

Записному голеадору Тарлану Гаджиєву знадобилося трохи більше хвилини аби запалити на табло «одиничку» на користь господарів майданчика. До середини тайму команди провели низку комбінацій, але «селект» оминав рамки воріт та й голкіпери непогано діяли на своїх відповідальних позиціях. Лише на  7-й хвилині сталося чергове взяття воріт у матчі. Дальній та влучний удар Олександра Касянчука не тільки подвоїв рахунок, але й номінувався на кращий гол кубкового етапу.

Після другого забитого м’яча «Olam-Kesef Sport» прорвало і гольових  подій значно побільшало. Спочатку Володимир Горохоль зробив рахунок 3:0, а трохи згодом Тарлан Гаджиєв оформив дубль. Гра остаточно розкрилася і суперники без огляду на захист пішли у наступ. Значно краще працювати над створенням гольових моментів виходило в острожецької команди. Ще сигналу на перерву другий дубль у матчі на свій рахунок записав Андрій Гузоватий, а у «західників»  Тарас Малюс  з гострого кута влучним ударом зумів переграти Сергія Гузоватого. За дещо несподіваного результату 6:1 команди пішли перепочити.

Перерва, з огляду на підсумок гри, більше пішла на користь лучанам, котрі стали діяти більш сконцентровано під час захисту воріт та знаходити неординарні ходи під час атакувальних дій. Проте більше всяких похвал у воротах діяли голкіпери опонентів. Тому всі спроби змінити рахунок в другому таймі виявилися марними. Вболівальники у разі перегляду відеозапису гри, цілком можуть зосередити увагу на подіях першої половини кубкового поєдинку, що завершився впевненою перемогою «Olam-Kesef Sport», котрий продовжить боротьбу за Кубок Прогресу.

Кращі гравці: Володимир Горохоль – Тарас Малюс