Гра


1/8 фіналу

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
3: 6

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Голоскоков С.




Про гру:

Другий матч Кубку Прогресу виявився не менш цікавим за попередню битву «Фенікс ДПЗ» - «БусМаркет», де перемогу святкували гості. З перших хвилини команди активно пішли вперед і вже на 2-й хвилині у складі «поважних» відзначився Артем Тимощук. «Хавестівці» відповіли  за мить своїм голом Назара Юхімюка, а пізніше після потужного дальнього пострілу у виконанні Назара Юхімюка навіть вийшли вперед. Другий «Респект»  миритися з таким перебігом подій не хотів і великими силами йшов вперед, ледь не зловивши небезпечний випад «зелено-білих». Під завісу тайму «Hawest» ледь не підловив опонентів на помилці, але м’яч не потрапив у сітку. Гол стався за 23 секунди до сигналу на відпочинок, коли у швидкий прорив рвонув Ігор Білітюк і майстерно переграв голкіпера «біло-блакитних».

Перерва можливо більше пішла на користь «поважним», які за кілька хвилин після відновлення гри зуміли до мінімуму скоротити відставання у рахунку – 2:3. У складі «картатих» відзначився Богдан Климюк. Спроба «Respekt-2» дотиснути суперника виявилася не вдалою, незважаючи на гострі моменти та епізод із гарним розіграшем стандарту. Забив знову «Hawest», особисто Вадим Остапчук, який завершив багатоходівку партнерів по команді – 2:4.

З середини тайму номінальні господарі майданчика пішли у наступ із п’ятим польовим гравцем. В ролі «вратаря-мотали» господарі використовували досвідченого Андрія  Ковалюка і «таємна зброя» спрацювала за 4 хвилини до фінального сигналу. Бородань в манішці вийшов на ударну позицію і влучно пробив.

Проте подвиг Андрія особливої користі «поважним» не приніс, адже двічі після обрізів «селект» влітав у порожні ворота господарів майданчика, котрі припинили боротьбу в Кубку Прогресу, але в Третій лізі наступного дня зуміли виграти в «Стира» з рахунком 7:4. А суперники з Підлозців після перемоги над «Шігірюмом» розташувалися поряд із лучанами в туррнірній таблиці, випереджаючи «Респект-2» на одне очко.

Кращі гравці: Артем Тимощук – Ігор Білітюк