Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
32: 21

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Кунаков О.




Про гру:

Колектив з Мар’янівки має репутацію кубкового бійця. Яким би чином не складались справи цієї команди в чемпіонаті у кубкових баталіях це завжди незручний і непоступливий суперник, що боротиметься до кінця. І «волинським хорватам» регулярно вдається проходити доволі далеко. Принаймні, у трьох останніх розіграшах Кубку АМФВ вони двічі доходили до півфіналу. Не став винятком і звітний поєдинок. «Мідас», як і належить колективу Вищої ліги у матчах з представниками нижчих ліг, грав першим номером. Нагод для взяття воріт було створено чимало, але певний сумбур і поспіх у завершальній стадії атак зводили нанівець усі зусилля господарів. До того ж, відмінно діяв голкіпер «картатих» Андрій Терефельський, який здійснив кілька суперсейвів і зумів зберегти свої ворота «сухими» протягом усієї першої половини гри. Натомість гості раз по раз організовували швидкі контратаки і в одній з них Дмитро Бабюк відкрив рахунок.

По перерві «Мідас» постійно нарощував тиск на ворота «Мар’янівки» і врешті решт це принесло результат. Скільки не рятував свою команду Андрій Терефельський, м’яч таки опинився у сітці воріт гостей – спочатку потужно приклався Антон Абрамов, а за кілька хвилин відзначився Олександр Грицюк. Та щастя господарів було недовгим, не минуло й хвилини, як м’яч у їх карній зоні знайшов руку когось з захисників і Дмитро Бабюк з 6-метрової позначки відновив статус-кво. Рахунок 2:2 втримався до фінального свистка, хоча кожна з команд мала достатньо нагод, щоб не доводити справу до 6-метрових.

У футзальній лотереї гравці «Мідаса» були переконливіші, всі три їх постріли були з розряду тих, що не беруться, а от гості одного разу схибили, що коштувало їм путівки до чвертьфіналу.

Кращі гравці: Віталій Пшонік – Андрій Терефельський