Гра


1/8 фіналу

Кубок Волині, Центральний майданчик
9: 5

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Корпош Р.




Про гру:

Агромат – Колос

Сьогоднішні однокласники по Вищій лізі перед кубковим двобоєм провели репетицію у першому турі. Перемогу святкував славетний бренд плитки та сантехніки 4:2. Цікаво, що і у матчі Вищої ліги сезону 2018/2019 Агромат також бус сильніший 7:2. Але у далекому сезоні 2016/2017 ще у матчі Другої ліги ківерцівський Колос святкував перемогу 6:4.

Проте у даному матчі уже на 25 секунді 5 номер салатових Назар Сеник поклав початок гольовому голепаду! У першому таймі події Кубкового матчу вищолігових однокласників розвивалися досить динамічно: за чотири хвилини голи Юрія Чепури та Павла Шмиги змінили рахунок на табло на свою користь 1:2. Ще за три хвилини Іван Гура зрівняв цифри на табло, а невтомний Юрій Чепура замкнув простріл партнерів і знову вивів зелено-білих вперед 3:2. Однак на перерву команди пішли таки за рівного рахунку – Іван Богута  потужно пробив із метрів 13-ти – 3:3.

Перерва явно пішла на користь салатового Агромату: підопічні Юрія Йоржика включили швидкості та уже до 20-ї хвилини вели у рахунку 5:3. Однак найкращий гравець у складі Ківерець Юрій Чепура зумів оформити хет-трик і скоротити відставання до мінімуму – 4:5. Перейшовши на гру із п’ятим польовим ківерчани створити гостроти біля воріт суперника не змогли, а от агроматівці помилками суперника користалися продуктивно: Богдан Кобзар, Івано Богута та Максим Бондаренко встановили гандикап у три м’ячі 8:5. Давид Битень зумів точно завершити розіграш кутового, але останнє слово у цьому матчі було таки за кращим гравцем поєдинку Іваном Богутуою.

9:5 і далі у Кубку Волині крокує Агромат!

Кращі гравці: Івано Богута – Юрій Чепура