Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Центральний майданчик
01: 12

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Корпош Р.




Про гру:

Кубковий двобій звів між собою Регулярного Чемпіона Другої ліги Акцент та уже старожила Першої ліги Надію-2. Що червоні, що сірі ставлять перед собою амбітні плани на сезон. Хоча у минулому сезоні модна сказати, що обоє провалилися. Гравці Ігоря Куриліна минулого року були єдиною командою, котра виграла усі матчі Регулярного чемпіонату, впевнено стартували у плей-офф, але знаметині 8:12 поставили крапку у званні Абсолютного чемпіона. Підопічні ж Віктора Ревка позиціонували себе як претендентів на потрапляння у Вищу лігу, проте провальна виявилася і Регулярка і плей-офф.

Цього року ці команди зустрінуться ще як мінімум раз у рамках Першої ліги. Матч розпочався із боротьби на кожному клаптику поля, купа гольових моментів біля обох воріт… Але до перерви нікому відзначитися у протоколі матчу не вдалося – 0:0.

Зі стартом другого тайму організатор відзначили, що Сергій Подопригора має багато сейвів та і взагалі діє надійно… І тут він на 17-й хвилині влучає у свого Назара Ожеховського і шкіряний підступно залітає у ворота… 0:1. Проте саме Назар на 24-й хвилині зумів завершити простріл партнерів на дальній стійці та вирівняти підступну помилку – 1:1. Дубль на рахунку грвця Надії-2 J.

У післяматчевій лотерії Сергій Подопригора довів, що гол у його ворота була прикра помилка і потягнув два стартові удари суперника. А його партнери свої шестиметрові удари реалізовували чітко.

2:0 по пенальті і далі крокує амбітна машина Віктора Ревка.

Кращі гравці: Олександр Антонюк – Сергій Подопригора