Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Центральний майданчик
35: 52

Удари по воротах:

28
:
13

Удари у рамку воріт:

19
:
9

Сейви:

3
:
12

Фоли:

3
:
2

Гоза Руслан, Твердяк Микола, Дмитрук Андій




Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Корпош Р.




Про гру:

Формально у кубковому двобої зутрілися представники Вищої і Першої ліги, однак по факту це дві команди правонаступниці. Енергопроф – це прототип минулорічного ФК Любарт-2, тут питань немає. Проте і сам Любарт-2 це колишній Волиньагротех… А от Духче Боратин – це колишній клуб Олександра Антонюка НФК Боратин, а до цього Ласка Боратин… Проте представники між собою домовилися і у новому сезоні АМФВ 2020/2021 маємо саме такі назви.

Сам матч розпочався із місця в кар’єр. Ефектно записав себе у протокол Костянтин Добровольський – пробив несподівано для голкіпера точно у дев’ятку – 0:1. Артем Назарчук замкнув простріл партнерів 1:1… Гезун Олександр зі своєї половини застав зненацька суперника і, можливо, потрапить у ТОП-5 голів… 1:2, але досвідчений Олександр Лисенко швидко вирівняв цифри на табло – 2:2. Дмитро Флішаровський часто підключався до гри із п’ятим, і на 8-й хвилині Євген Поліщук покарав за помилку 2:3… Однак на цей раз гравцям біло-чорних вдався класний розіграш п’ятого: Флішаровський на Шитова, Олександр не пожалів і відпасував на теску, Лисенко пробив точно у дев’ятку – 3:3.

Четвертий гол Духче Боратина також претендент на ТОП-5: Костянтин Добровольський перехопив круглого у центрі поля, елегентно перекинув захисника і з центрального кола у падінні потрапив у ворота суперника – 3:4… А за хвилину Костянтин оформлює хет-трик – 3:5. До честі суперника, котрий грав із п’ятим та боровся до кінця незважаючи на брак часу – на 24-й хвилині сам Флішаровський скоротив відставання і виправив одну із своїх помилок – 4:5, а на  останніх секундах Олександр Шитов скористався помилкою суперників та зрівняв рахунок 5:5.

Сама серія пенальті була такою ж інтригуючою: два забитих (1:1), чотири незабитих (гравці Енергопрофу били повз ворота, однак голкіпер біло-чорних рятував партнерів своїми сейвами), знову два забитих (2:2) і таки помилка №10 Духче Боратина…

5:5 (3:2) Енергопроф святкує важку перемогу перед матчем у Вищій лізі, а от гравцям із Духче потрібно вчитися потрапляти у ворота із шести метрів…

Кращі Гравці: Дмитро Флішаровський – Костянтин Добровольський