Гра


1/8 фіналу

Кубок АМФВ, Центральний майданчик
32: 22

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Корпош Р.




Про гру:

Напередодні Кубкового матчу згадується цікаве протистояння команд у минулому сезоні коли Атлетік Олика переміг свого суперника в рамках Чемпіонату Волині з футзалу у Вищій лізі – 4:1. Проте був ще матч і у рамках Першої ліги сезону 2018/2019 де перемогу святкував уже ХФК Фіміам 3:2. У тому ж таки сезону ці команди зустрічалися і у рамках Кубку АМФВ, і тоді впевнену перемогу святкували гравці Олега Шахраюка 4:0. Варто ще згадати і матч сезону 2017/2018 у рамках Першої ліги сильнішими знову були гравці ФК Олика 3:2.

Багата історія протистоянь змусила команди з першої хвилини братися за діло та просувати себе у ¼ фіналу Кубку АМФВ. Події розвивалися досить швидко, буквально зі старту тайму атаки змінювали один одного, чим змусили арбітрів бігати від воріт до воріт. Першим відзначитися вдалося Олександру Потураю із ХФК Фіміам. Олександр Карпік зрівняв рахунок… Юрій Мартинюк вдруге вивів синіх уперед, але Олег Шахраюк виявився найспритнішим у карному суперника і знову порівняв двієчки на табло…

Другий тайм команди розпочали у суцільній боротьбі, підкріпили фолами…Нервували всі і ніхто не хотів поступатися ні на йоту. Агресивніше другий тайм провели саме гравців Атлетіка, проте перетворити свої атаки у гол таки не зуміли. Шикарний шанс не доводити поєдинок до серії післяматчевих пенальті був у менеджера синіх Олександра Терещука, але 10-метровий удар потягнув голкіпер бордових.

У післяматчевій лотереї сильнішими нерви виявилися у Християнського футзального клубу Фіміам 3:2.

Кращі гравці: Олександр Потурай – Іван Демчук