Гра


Кваліфікація

Кубок Мрії, Центральний майданчик
2: 0

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Останній поєдинок кваліфікаційного раунду Кубка Мрії між луцькими командами «Мідас-2» з П’ятої ліги та четвертоліговий «ВолиньФам» мав визначити останнього учасника 1/8-ї фіналу четвертого за рангом кубкового трофею Волині. Ще до карантину вихідного дня суперники встигли зіграти по одному матчу «регулярки». Тезки античного царя Мідаса не зуміли втримати перевагу у два м’ячі під час матчу з луцьким клубом «Vadrus» та поступилися на останніх секундах 2:3. А збірна волинських медиків у грі на зустрічних курсах із «Клевер Стором» схилила шальку терезів успіху на свій бік – 3:2.

Звітна гра відразу розпочалася на контр курсах і в непоганому темпі з огляду на вікові та антропологічні дані виконавців. Особливо це стосувалося «Мідас-2», де батьки юних вихованців однойменної академії мало в чому поступалися збірній медиків. В перші хвилини ближче до успіху були люди в білих халатах, даруйте в білих футболках з червоними хрестами. А далі кілька випадів «волошкових» мали завершуватися взяттям воріт номінальних гостей, де голкіпер помилок не припускався. Гра тривала як на гойдалках, але з гольовими випадками в першому таймі було не густо. Після сигналу на відпочинок на табло СК «Арена Спорт» горіли нулі.

По перерві суперники продовжили обмін «уколами» на невимушеними помилками, котрі відверто псували враження від напруженої боротьби на майданчику. Опонентам не вистачало як останнього пасу, так і завершального удару. В рамках негласного конкурсу «не попади у ворота» гіршим виявився Сергій Воробей з «Мідаса-2», котрий в середині тайму після розіграшу стандарту таки відправив «селект» у рамку і відкрив рахунок у грі. На майданчику відразу стало цікавіше. Ігровий нерв запульсував з новою силою.

Чим менше лишалося ігрового часу, тим сильніше тиснули на суперника футзалісти «ВолиньФам». М’яч практично весь час гостював на половині номінальних гостей, котрі на останній хвилині таки підловили суперника на помилці та забили переможний гол. У Кубку Мрії гратимуть зрілі вихованці ФК «Мідас».

Кращі гравці: Владислав Василевський – Микола Абрамчук