Гра


Кваліфікація

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
2: 4

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Корпош Р.




Про гру:

 

У кубковому матчі Кваліфікації до 1/8 фіналу Кубку Мрії доля звела новостворені команди, котрі лише цього року дебютували у Чемпіонаті Волині з футзалу. Хоча виконавців, котрі добре знайомі із азами футзалу у складі обох колективів вистачало…

Матч розпочався із нелогічного для футзалу голу: Олександр Ткаченко головою перекинув майже двохметрового голкіпера Надії… Проте Назар Демчук швидко зрівняв цифри на табло. АСК Забороль вирішив вимотувати суперника грою із п’ятим польовим чим спровокував кумедний епізод, де зустрілися два президенти клубів: Віктор Ревко ефектно пробивав, а Валерій Міщук не менш ефективно врятував свої ворота.

Розв’язка поєдинку наступила у другому таймі. Здавалося Забороль таки притис суперника до своїх воріт і от-от мав вийти уперед, проте на 19 хвилині Саміло Влад у чудовій контратаці реалізував свій вихід на ворота, а за хвилину Самчук Богдан влучив у порожні ворота – 3:1. Заборольці активізувалися ще більше – влучили у перекладину, згодом Симонович Вадим скоротив відставання до мінімуму, проте врятувати гру не вдалося. На останній хвилині Назар Демчук оформив дубль у цьому поєдинку та встановив остаточні цифри на табло 4:2 на користь Надії-3.

Саме хорівчани і зіграють у 1/8 фіналу Кубку Мрії.

Кращі гравці: Ткаченко Олександр – Демчук Назар