Гра


Кваліфікація

Кубок Мрії, Центральний майданчик
6: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

В матчі за право потрапити до основної сітки розіграшу Кубка Мрії зійшлися дебютанти нинішнього сезону «Vadrus» та ФК «Вишків». В 1-му турі Регулярного чемпіонату Волині луцькі «взуттєвики» в дебютному та драматичному матчі з другим «Мідасом» на останніх секундах вирвали перемогу з рахунком 3:2. А представники ФК «Вишків» з ветераном мікрорайонного та обласного футболу Ігорем Калюжним завдали поразки батюшкам з православного клубу «Покров». Бажання пробитися до наступного раунду турніру заставило суперників з перших хвилин вдатися до пошуку несподіваних ходів щодо взяття воріт суперника. Господарі майданчика повели наступ флангами та заставили попрацювати у рамці вищезгаданого Ігоря Калюжного, котрий зайняв місце у рамці. Швидкі вертикальні атаки «вишівців» виглядали гостріше і через 2 хвилини від початку кубкового протистояння Андрій Лобанов вивів гостей вперед – 0:1.

Відповідь від представників взуттєвого бренду не забарилася і вже на 5-й хвилині Дмитро Бондарчук з лівого флангу атаки закотив м’яч сітку, обігравши голкіпера та захисника. Нічийний результат протримався недовго. «Червоно-чорні» були покарані суперником за незабитий гол (кулястий влучив у стійку воріт гоподарів), коли Ігор Соломко з гострого кута влучив у рамку – 2:1. І за такого рахунку команди пішли на відпочинок.

По перерві кардинальних змін на майданчику СК «Арена Спорт» не спостерігалося. Команди шукали щастя біля чужих воріт та билися за кожен клаптик терафлексу. Гол стався в середині тайму. Досвідчений Вадим Іванюк підкараулив позиційну помилку опонентів і верхом відправив «селект» у порожні ворота.

Вишківці посилили тиск на ворота команди «Vadrus», але отримати дивідендів від штурмових дій так і не зуміли. Більше того гострі контрвипади «чорно-білих» приховували в собі значну небезпеку. І якщо в кількох моментах «вадрусівці» відверто вибачили суперників, то Ігор Соломко в своїх епізодах не схибив і зробив рахунок 5:1, оформивши хет-трик. А переможну крапку в протистоянні на останніх секундах поставив Андрій Березний. Таки чином  «Vadrus» крокує до основної сітки Кубка Мрії.

Кращі гравці: Вадим Іванюк – Дмитро Біліч