Гра


Кваліфікація

Кубок Мрії, Центральний майданчик
2: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

В рамках кваліфікаційного раунду 1/8-ї фіналу Кубка Мрії жереб звів команди-тезки «Волинь» Угринів та «Волинь05» з обласного центру. І своєрідне волинське дербі не розчарувало вболівальників команд, котрі через карантинні обмеження вимушені були лише в Інтернеті переглядати кубкове протистояння, адже матчі відбувалися при порожніх трибунах. Перед першою в історії офіційних змагань АМФВ зустріччю суперники встигли лише раз зіграти в рамках «регулярки». Дебютанти змагань з древнього селища (заснованого у далекому 1489 році) на півдні Волині на старті сезону в Четвертій лізі в рівній грі з ФК «Пірванче» зазнали поразки з рахунком 3:5, а їх молоді опоненти зі школи «Волині» під орудою тандему Володимир Гащин – Олександр Антонюк розгромили ФК «Гірка Полонка» з рахунком 12:0!

Пролунав стартовий свисток арбітра матчу і пішла «Волинь» на «Волинь». Хвилі «червоних» атак змінювалися «зеленою» навалою номінальних господарів. Суперники намагалися діяти на максимальних швидкостях, через що браку в передачах, даруйте за тавтологію, не бракувало. Перший гол у грі стався через три з  половиною хвилини від стартового сигналу, коли лучанин Роман Ковалюк завершив комбінацію партнерів по команді «Волинь05» влучним пострілом. А ще за кілька хвилин підопічні Олександра Антонюка як за нотами розіграли багатоходівочку і Дмитро Демчук зробив рахунок 0:2.

Угринівський колектив з бажанням йшов вперед, створивши цілу низку небезпечних моментів біля воріт юного голкіпера «хрестоносців» Владислава Гуменюка. Але забити зуміли лише за чотири хвилини до перерви, коли  Олександр Бранюк майже з нульового кута переправив «селект» у сітку. До сигналу на відпочинок на табло горіли цифри 1:2, що передбачало гарантовану інтригу на другу половину гри.

Після відновлення поєдинку «Волинь» з Угриніва організувала міні-штурм і моменти біля воріт юнаків стали виникати дедалі частіше. П’ять хвилин «зеленої» навали дали результат в епізоді, який не приховував великої небезпеки для лучан. Проте удар з кутового у виконанні Юрія Марчука став голом-близнюком з першого тайму, коли «круглястий» з мінімального кута потрапив у сітку «Волині05».

За рахунку 2:2 команди продовжили все спочатку. І перше слово взяли юнаки, котрі за п’ять хвилин до закінчення ігрового часу розіграли чергову комбінацію, яку завершив Дмитро Демчук і записав на свій рахунок дубль. Угринів великими силами пішов вперед і за 40 секунд до сирени пропустив гострий контр випад і Дмитро Чоботан практично зняв питання щодо участі «Волинь05» в основній сітці розіграшу Кубка Мрії.  

Кращі гравці: Юрій Марчук – Денис Шворак