Гра


Кваліфікація

Кубок Мрії, Центральний майданчик
5: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Путівку до 1/8-ї фіналу Кубка Мрії в суботу 5 грудня відразу після відміни карантину вихідного дня розіграли представники П’ятої ліги  «ВФБ Груп Лімітед» та ФК «Гірка Полонка».

Футзалісти аутсорсиногової компанії в 1-му дебютному турі здобули драматичну перемогу 3:2 в грі з досвідченим колективом «Переможної варти», забивши вирішальний гол за 40 секунд до фінального свистка. На відміну від «чорних» команда ФК «Гірка Полонка» стала автором локальної сенсації із знаком «мінус», поступившись юнакам «Волині05» з розгромним рахунком 0:12. І в звітному поєдинку отримали нагоду виправити ситуацію після невдалого старту.

Хоча на 2-й хвилині швидкій гол, що забив Андрій Алєксінцев міг похитнути віру в позитивний підсумок гри. Але юні гравці з Гіркої Полонки пішли шукати щастя біля чужих воріт і вже за хвилину Роман Божок рахунок зрівняв. А ще за мить Сергій Василевський вивів юнаків вперед. Щоправда, лучанин Юрій Юрчик паритет швиденько відновив. А ще через хвилину «ВФБшники» були попереду, адже Микола Розмірський в своєму ігровому епізоді не схибив і відправив «круглястого» у сітку. На останній хвилині тайму Андрій Алєксінцев  оформив дубль на підбив проміжний підсумок 4:2.  

Після короткого відпочинку суперники продовжили ігрові гойдалки і Андрій Василевський з Гіркої Полонки на п’ятачку чужих воріт переграв Євгена Лесика та скоротив відставання у рахунку до одного пункту. Але в середині тайму стався необов’язковий пенальті. До «точки» підійшов голкіпер господарів Євген Лесик із лівої відправив м’яч у кут воріт – 5:3. Цей рахунок став підсумком  кваліфікаційного матчу і «ВФБ Груп Лімітед» гратиме в 1/8-й Кубку Мрії.

Кращі гравці: Андрій Алексінцев – Андрій Василевський