Гра


2: 4

Удари по воротах:

20
:
23

Удари у рамку воріт:

10
:
13

Сейви:

9
:
8

Фоли:

4
:
2

Журибіда Володимир, Попко Максим, Гарасимків Василь




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Пилипчук Р.




Про гру:

У черговому матчі другого туру Другої ліги Регулярного чемпіонату Волині з футзалу зійшлися смолявський «Новатор-Вілія» та «Kroshu Lutsk».

Перші свій дебютний матч розгромно програли «комунальникам» з Луцьктепла. Натомість «крошівці» у напруженій боротьбі здолали юних «лицарів» з «Любарт Junior».

Вже на першій хвилині рахунок відкрив кращий гравець минулого туру Денис Карпюк, філігранно обігравши воротаря один в один. На другій хвилині «Kroshu Lutsk» повели уже 2:0. Цього разу на результативне побачення з голкіпером вискочив Сергій Ціхоцький.

Своєю чергою Новатор, який був надто розбалансованим у перші моменти гри, зміг зібратися та трохи натиснути на суперників. Як наслідок на шостій хвилині у власні ворота зрізає гравець «Крошу». Невдовзі непогану нагоду марнує 6-й номер «новаторів» Олександр Куніцин, не реалізувавши вихід один на один. Щоправда атакував він з гострого кута, а голкіпер вчасно скоротив дистанцію. Незабаром він змарнував ще один момент, невдало пробивши після непоганої комбінації своєї команди.

На 12-й хвилині рахунок зрівняв 9-й номер «Новатора» Роман Фібіч, виконавши потужний удар з лівого флангу.

Другий тайм розпочався з двох сейвів від  «крошівського» воротаря. Новатори, які на початку почувалися не у своїй тарілці, спробували перехопити ініціативу в матчі. Разом із цим їм вдалося зупинити декілька потенційно небезпечних контратак гостей. Натомість вони змарнували власний 100-відсотковий вихід один на один з воротарем.  

Надалі гра знову вирівнялася та відбувалася на зустрічних курсах. Комбінаційні атаки гостей перманентно змінювалися гострими та стрімкими контратаками номінальних господарів паркету.

Небезпечно було на 21-й хвилині, проте затяжна атака новаторів з двома спробами пробити голкіпера у рамку воріт завершилася нічим. Натомість на 22-й Павло Балусь покарав господарів за невдалу реалізацію, вдруге у матчі вивівши «крошівців» уперед.

Ще за дві хвилини Андрій Наконечний  прорвався лівим флангом та потужно пробив у нижній правий кут воріт. Голкіпер не потягнув. Рахунок 2:4 на користь гостей.

Мав шанс на дубль Роман Фібіч, але йому не вистачило зовсім трохи, аби поцілити у ворота. Воротар там уже нічим не міг допомогти.

За хвилину до кінця, Новатор взяв таймаут, щоб наостанок спробувати вирвати хоча б одне залікове очко. Проте матч так і завершився з рахунком 2:4. У підсумку «Kroshu Lutsk», маючи в активі шість очок, обійняли другу сходинку турнірної таблиці. «Новатор-Вілія» поки-що останні.

До слова, цього ж дня крошівці відіграли в 1/8 Кубку АМФВ, поступившись Олімпії з рахунком 4:6.

Кращі гравці матчу: Роман Фібіч – Андрій Наконечний