Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Пилипчук Р.




Про гру:

У черговому матчі регулярного чемпіонату зійшлися екс-представник Першої ліги «Луцьктепло» та минулорічний учасник третього дивізону ФК Арсенал ОТВ.

«Комунальники» у сезоні 19-20 виграли всього три матчі. Натомість їхні суперники тріумфували у 18-ти.

Разом із цим нову регулярку обидві команди розпочали з перемог і сьогодні повинні «рвати» паркет, аби закріпити власні позиції у турнірній таблиці.

Власне, початок гри одразу виправдав усі очікування. І «Арсенал», і «Луцьктепло» розпочали дуже активно, доволі технічно комбінуючи м’ячем на паркеті. Щоправда більш гострими все ж були «каноніри», які в перші чотири хвилини тричі могли відкрити рахунок. Комунальників врятував голкіпер.

На восьмій хвилині дуже гостро пробив 4-й номер Арсеналу Дмитро Зінкевич, проте «Луцьктепло» знову врятував воротар у колаборації зі штангою, в яку він перевів м’яч. Поступово команда трьох громад заволоділа ініціативою та почала диктувати суперникам власну гру.

Комунальники раз у раз не могли нічого вдіяти зі швидкими переходами канонірів із захисту в атаку і явно повинні поставити могорич Сергію Запорожцю. Він щоразу підстраховував своїх польових гравців.

Наскільки б парадоксальним це не було, але на 11-й хвилині рахунок відкрило саме «Луцьктепло». Скористався помилкою «пушкарів» 11-й номер Микола Поліщук.

Після пропущеного голу, господарі знову почали насідати на ворота опонентів, проте відновити паритет під завершення першої половини не змогли. У двох моментах гостей знову врятував неймовірний голкіпер,  а в одному гравці «Арсеналу» перемудрили та не змогли удвох розібратися з вчергове кинутим напризволяще воротарем.

Другий тайм розпочався з жорсткої боротьби.  Як наслідок, «канонір» Роман Ващук на 16-й хвилині отримав попередження за небезпечний підкат.

Невдовзі чергова напрацьована комбінація «пушкарів» таки вилилася у вимучений гол. М’яч у пусті ворота на 17-й хвилині переправив Олександр Скопик.

На 21-й «Арсенал» майже привіз собі другу «банку», проте врятувала поперечка. А вже за кілька миттєвостей – голкіпер господарів.

Своєю чергою Роман Юлдашев ще через три хвилини зумів успішно завершити результативну комбінацію, вивівши господарів уперед наприкінці матчу. 

Неймовірно, але коли каноніри уже готові були святкувати важку перемогу, за 13 секунд до завершення гри комунальники зрівняли рахунок. Гостру передачу замкнув Олександр Сосенюк.

У підсумку – бойова нічия 2:2.

Після другого туру у турнірній таблиці Другої ліги команди розташувалися поряд. Луцьктепло перебуває на третій сходинці (4 очки), а Арсенал на четвертій (4 очки).

Кращі гравці матчу: Роман Юлдашев – Сергій Запорожець