Гра


7: 2

Удари по воротах:

24
:
20

Удари у рамку воріт:

16
:
12

Сейви:

10
:
10

Фоли:

7
:
12

Попко Максим, Матвіюк Роман, Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Крачунова Н./Кунаков О.




Про гру:

Проблеми в лучан почалися ще до стартового свистка, коли з’ясувалося, що з різних причин жоден з їх голкіперів не зможе взяти участі у матчі. Місце у рамці довелося зайняти польовому гравцю Юрію Шаулі. Втім, дебют матчу проходив у доволі рівній боротьбі і протягом стартового відрізку важко було віддати перевагу комусь із суперників. У таких поєдинках все вирішує перший гол і його забили хорівці – захисники теремнівського колективу загубили поблизу власних воріт Назарія Даніва і він без перешкод підправив м’яч у сітку. Гра трохи пожвавішала, номінальні гості заграли активніше намагаючись відігратися, але не забуваючи при цьому і про захист. Та перша ж їх спроба підключити до атаки голкіпера стала фатальною – м’яч було втрачено і все той же Назарій Данів без проблем вразив порожні ворота. Це був нокдаун. А нокаут стався на останній хвилині першого тайму протягом якої Ігор Кушецький встиг двічі розписатися у воротах суперників.

По перерві «Теремно Хліб» скористався розслабленістю суперників і доволі швидко зусиллями Максима Герасимука та Дмитра Бурковського відіграв 2 голи та здавалося інтрига ось-ось відродиться, але чергова помилка і влучний постріл Романа Москалика звели нанівець усі прагнення «пекарів» врятувати гру. До завершення поєдинку забивали лише номінальні господарі – відзначилися Вадим Видихай та Іван Мучак.

Тож, хорівці реабілітувалися за поразку у стартовому турі і включаються у переслідування лідируючої групи, а «Теремно Хліб» все ще шукає свою гру і поки що боротиметься за потрапляння до зони плей-офф.

Кращі гравці: Назарій Данів – Дмитро Бурковський.