Гра


8: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Кузнєцов Д.




Про гру:

Обидві команди-учасниці звітного поєдинку успішно розпочали новий сезон як у чемпіонаті Волині, так і в кваліфікації Кубка Мрії. «Волинь-05» взагалі у першому турі «покуражилася» в матчі проти «Гіркої Полонки», забивши дюжину голів, а до перемоги «ВФБ» над «Переможною вартою» (3:2) здорово долучився голкіпер Євген Лесик, який у підсумку отримав приз найкращому гравцеві туру в П’ятій лізі.

Звітний матч більш розкуто та активно розпочали юні «Хрестоносці». І вже на 3-й хвилині підопічні Олександра Антонюка та Володимира Гащина святкували перший успіх – у ближньому бою після прострілу з флангу Євгена Лесика переграв автор «пента-трика» в першому турі Роман Ковалюк – 1:0. Волиняни  продовжували володіти перевагою, а голкіперу «ВФБ» довелося в наступні хвилини не раз рятувати команду – і недарма, адже в середині тайму його партнери відігралися після точного удару Руслана Гавриша! Пропущений гол, щоправда, аж ніяк не засмутив гравців «Волині-05», які сипали градом гольових моментів біля воріт опонентів – і якщо з ударами Дениса Шворака та того-таки Ковалюка Євгену Лесику вдалося впоратися, то Дмитро Бокій пострілом із середньої дистанції знову вивів команду вперед. А під кінець тайму точний дальній вистріл Антона Рудика встановив підсумковий рахунок першого тайму – 3:1.

Початок другої половини гри став продовженням першої. Юні «Хрестоносці» піймали справжній кураж і вже зовсім скоро після відновлення гри хорошу комбінацію своєї команди вдало завершив Артур Азізбеков. Уже за хвилину той-таки 15-й номер «Волині-05» виконав неймовірну «спецоперацію», вийшовши з оточення одразу трьох суперників та спокійно викотивши на Романа Ковалюка, а Дмитро Демчук переконливо реалізував вихід віч-на-віч з Лесиком – 6:1. Гравці «ВФБ» відповіли точним ударом Андрія Алексінцева, однак відіграти велике відставання від суперників вони так і не змогли. До кінця матчу ще одним голом відзначився Артур Азізбеков, а на останній хвилині матчу Денис Шворак встановив кінцевий результат – 8:2. Юні «Хрестоносці» продовжують приємно дивувати на початку звітного сезону.

 Найкращі у матчі: Роман Ковалюк – Руслан Гавриш.