Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Бугайчук Н.




Про гру:

На завершення ігрового вік-енду на шанувальників футзалу очікувалося двобій амбітних колективів, одних із фаворитів у цьому сезоні у Вищій лізі Волинської області. Енергетики у першому турі не оставили шансів Неріс Авангарду впевнено перемігши 5-0, а Волинська приватна автошкола навпаки втратила очки зігравши в нічию із завжди не поступливою Оликою. За день до цього Енергетики в драматичному поєдинку в серії пенальті здолали Духче і пройшли далі у кубку АМФВ, це могло і надихати на подальші звершення, або навпаки забрати багато сил, відповідь на це питання мала дати сама гра.

Академічний початок матчу у виконанні енергетиків дозволяв контролювати мяч і раз по раз вистроювати атаки до воріт автошколи. Варто виділити моменти у Рудика Дениса та Олександра Шитова. У автошколи хороший момент був у Сергія Вознюка який у ближньому бою не зумів переграти голкіпера Дмитра Флішаровського. Здавалося б безпечний штрафний з середньою відстані для автошколи, філігранно точно реалізував Олександр Шитов. Перший тайм проходив більше з огляду на захист власних володінь, а в позиційних атаках обом командам не вдавалося створити свій момент. Шанс на гол від автошколи появився зі штрафного, драматизму добавило те що цей штрафний був  за 5 сек до кінця 1 тайму і не відпорний удар Дмитра Журавського відправив обидві команди на перерву за нічийного рахунку.

Вже зі свистком  про початок  2 тайму команди перейшли до більш відкритого футзалу і така гра на зустрічних курсах  вказувала на незадоволення обох команд нічийним результатом. Одна з таких стрімких атак «автошколівців» після помилки в центрі «енергійної» команди лише чудом не дозволило вийти вперед, де Павло Чикалюк вже в лежачому положенні перекрив шлях мячу у ворота. Подальші події у матчі все таки говорили про те, що така гра більш вигідніша «Волинській приватній автошколі». Якби не розвивалися події у цьому матчі, голи забивалися зі штрафних ударів не став виключенням і 3 гол у матчі, на цей раз Микола Миронюк взяв на себе місію по виконанню удару і потужним ударом вивів свою команду вперед. Рятувати матч «енергопрофівці» вирішили відразу із залученням воротаря у грі польового, але злагоджених дій при данному розіграші явно не вистачало і вже під занавіс матчу вони були покарані за помилки, голами відзначилися Сергій Чемерис та Микола Миронюк. Підсумкові 4-1 за Волинською приватною автошколою і Вища ліга набирає обертів, адже попереду багато матчів і кожен наступний матч буде ще більш не передбачуваний адже кожна команда, як показує старт ліги може перемогти у кожного.