Гра


6: 9

Хронометрист / Делегат:

Грицюк Ю./Пилипчук Р.




Про гру:

Шалений матч у суботу в Ковелі відіграли Динамо та МФК «Хорів». 56 ударів (36 у рамку воріт) та 15 голів говорять самі за себе.

«Хорівчани» вийшли на ковельський паркет після впевненої перемоги над «Теремно-хліб», а Динамо після нічиєї з «Вотрансом», якому їхні сьогоднішні суперники поступилися на старті чемпіонату.

Гра розпочалася дуже швидко. За п’ять хвилин – три голи. На третій відзначився Петро Шелест. Майже одразу у свої ворота зрізав Микола Казмірук. А ще через хвилину Станіслав Паньків зробив рахунок 3:0. Згодом відквитав один м’яч Леонід Єфремов.

Команди продовжили грати у швидкісний футзал, активно використовуючи фланги для атак. Під час чергового слалому «брівкою», гравець МФК відпасував Назарію Даніву, який переправив «сферу» у порожні ворота. Миттєво відповіли динамівці, тепер вже у чужу рамку забив Микола Казмірук.

Ще через дві хвилини, красива комбінації, якою Динамо «розхитало» опонентів, трансформувалася у гол Олександра Мосіюка. Здавалося, що луцькі футзалісти ось-ось зрівняють рахунок у матчі, коли в останні хвилини першого тайму хорівчани закинули їм ще «дві» шайби. Відзначилися Данів та Кушецький.

Максимально динамічний футзал продовжився і в другій половині гри. Обидві команди раз у раз мчали флангами, ніби здаючи норматив з човникового бігу.

На 19 хвилині сьомий гол за хорівчан забив Шелест, вразивши ближній кут. Проте вже на 20-й Роман Киценюк знову зменшив перевагу номінальних гостей. Згодом Кушецький зробив рахунок 8:4, забивши красень-гол ударом з лівого флангу.

Незважаючи на катастрофічну ситуацію, «Динамо» продовжило боротьбу та кинулося в атаку, випустивши п’ятого польового гравця. Хлопці не боялися пропустити ще і пропустили. Кушецький записав у свій актив хет-трик.

Проте й це не зупинило «Димано», гравці якого продовжили наступ і відквитали до завершення ще два м’ячі. Підсумковий рахунок: 6:9.

Як бачимо, пропущені у перші хвилини три голи стали фатальними для луцької команди. Таким чином, після трьох турів МФК «Хорів», маючи у активі шість очок, обіймає третю сходинку. Динамівці шості (чотири очки).

Кращі гравці: Леонід Єфремов – Ігор Кушецький