Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Грицюк Ю./Пилипчук Р.




Про гру:

 Два дебютанти цьогорічної Суперліги розпочали свій сезон зовсім по-різному. «Пекарі» стартували з поразок хорівським командам. Натомість «ТТІ» у дебюті переграли грізний «Вокар», а у попередньому турі мінімально поступилися минулорічним фіналістам – «Надії».

Перший тайм команди розпочали доволі сумбурно. Перевагою володіли «теремнівці», наносячи  більше ударів та краще контролюючи м’яч. Але рахунок відкрили їхні суперники з Нововолинська. Здалека влучно «вистрілив» Андрій Никитюк. Дмитро Притулюк в акробатичному стрибку майже відбив ногою, проте м’яч таки залетів у ворота.

«Пекарі» продовжували атакувати ворота «комунікаційників», але під завісу першого тайму зрівняти рахунок так і не змогли. Проте зробили це на початку другого: Михайло Байбула «розрядив» свою гармату, не залишивши жодних шансів голкіперу номінальних гостей.

Щоправда, нічийним рахунок залишався нікчемно мало. Вже на 17-й хвилині, після затяжного розіграшу біля воріт суперника, Андрій Никитюк записав у свій актив дубль, замкнувши потужний простріл.

«Теремно» знову кинулося відіграватися, проте їхні спроби атакувати виглядали надто сумбурними та неефективними. Натомість Вадим Панас на 25-й хвилині вискочив на побачення з Притулюком, обіграв його та закотив «сферу» у порожні ворота. Майже одразу капітан «ТТІ» ще раз опинився один на один з воротарем, проте прекрасно на виході зіграв голкіпер «пекарів».

В останні хвилини «теремнівці» випустили п’ятого польового гравця, обрізалися та пропустили четвертий гол. Хет-трик оформив Андрій Никитюк.

Таким чином, після трьох турів «ТТІ» йде на четвертому місці, а «Теремно» складає компанію «ЛСТМ» на дні турнірної таблиці.

Кращі гравці: Михайло Байбула – Андрій Никитюк