Гра


1: 8

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Корпош Р.




Про гру:

 

Третій тур Чемпіонату Волині з футзалу довелося відкривати двом новоствореним колективам П’ятої ліги. На момент зустрічі і ФК Гірка Полокна і Мідас-2 перебували у підвалі турнірної таблиці без очкових здобутків. Якщо у представників із села Луцького району справи геть нікудишні, то у фрам-клубу Вищої ліги у активі був переможний матч у Кваліфікації Кубку Мрії проти ВолиньФаму.

Гра розпочалася активно і одразу ж у очі кинулося, що гравці, котрі мають досвід виступів у Вищоліговому основному клубі Мідас виокремлювалися на полі за рахунок здобутого досвіду. У Гіркої Полонки, що у дітей, що у батьків, що у тренера футзального досвіду ще не має. Але все по переду. Найбільше роботи зі старту поєдинку було у Домальчука Олександра котрий відчайдушно оберігав ворота ФК ГП. Проте Голян Роман відкрив рахунок у матчі, Юрій Довгорук з пенальті його подвоїв, а Михало Шклярук запалив на табло невтішні для суперника 3:0.

Після перерви рахунок до розгромного довів Макарчук Андрій. Василевський Андрій з шестиметрової позначки розмочив ворота суперника – 1:4. Гравці Гірки Полонки дещо перехопили ініціативу, створили купу мометів, більше того суперники регулярно помилялися при передачах, проте скористатися «подарунками» так і не зуміли. Натомість мідасівці голами Юрія Павельчука, Сергія Воробея, Валерія Кальченка та Романа Голяна довели матч до впевненої перемоги 8:1.

Перемога Мідас-2 дозволила піднятися на 8 позицію та боротися за потрапляння у плей-офф, а от ФК Гріка Полонка буде дуже важко вибратися із дна турнірної таблиці.

Кращі гравці: Василевський Андрій – Голян Роман