Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Корпош Р.




Про гру:

 

Молоді вихованці Володимира Гащина та Олександра Антонюка набрали пристойний хід у футзальних змаганнях та продовжуть підвищувати свою майстерність футзальними елементами. Після впевнених двох перемог у чемпіонаті та Кубковому поєдинку для Волині05 очікував суперник, котрий не мав поразок та дихав у спину. Саме ця гра для ФК Кременець мала дати відповідь на їхні чемпіонські амбіції. Команда хоч і не програвала, але мала у своєму здобутку лише чотири очки.

Однак гра уже зі страту дала відповіді на усі запитання: молодь захопила ініціативу та на другій хвилині вже була попереду. Це Дмитро Чоботан класним ударом у дев’ятку відкрив рахунок у матчі. Відійшовши від легкого шоку Кременець робив багато спроб, щоб відновити паритет, проте захищалися волиняни вдало.

Після перерви гра здавалося була рівною, проте атаки молодих вихованців Волині були таки гострішими. Що і стало підтвердженням на 16-й та 22-й хвилинах – Антон Дудік та Дмитро Чоботан встановили остаточний рахунок на табло – 3:0.

Несподіваний лідер П’ятої ліги продовжує приємно дивувати: молодь швидка, має ігрову думку та відповідну техніку. У  майбутньому можна очікувати когось із них побачити вже в основному футбольому клубі Волині. А може і футзальному…

Кращі гравці: Шрай Роман (хоч і наробив багато помилок, особливо при введенні м’яча) – Дмитро Чоботан