Гра


4: 1

Удари по воротах:

11
:
9

Удари у рамку воріт:

6
:
5

Сейви:

4
:
2

Фоли:

2
:
4

Дмитрук Андрій, Дмитрук Богдан, Літвинчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Онищук Ю,




Про гру:

 В черговій грі у Другій лізі регулярного Чемпіонату Волині з футзалу зустрічались представники Горохівського району. Не тільки з географічної точки зору, але й по характеру гри, його сміливо можна віднести до розряду «дербі».

З запалом та самовіддачею «Новатор» розпочав зустріч,  до чого очевидно були не готові суперники. Про що свідчила низка небезпечних моментів і гол у виконанні Миколи Маціюка, який у вузьких кругах відгукується на прізвисько Марек, знайшов шпарину та більярдним ударом поцілив поміж голкіпером та сійкою 1:0.

Довго господарям майданчику оговтуватись не прийшлось, уже в наступній атаці зуміли засмутити стража воріт «чорних» Руслана Корпоша, якому залишилось лише розводити руками і пояснювати партнерам хто з ким не допрацював.  

МФК «Гранітбудекслюзив» забравши ініціативу, діяв гостріше біля чужих воріт, а хлопці із селища Смолява грали без м’яча та відчайдушно оборонялись іноді вибігаючи у «контри», але це особливих девидентів не принесло, що не скажеш про «гранітівців». Декілька раз перевіривши на міцність каркас воріт суперника, впевнились, що він всетаки міцний. Михайло Устяк отримав дотепну передачу від свого партнера, протягнувши м’яч по лівому фланзі, потужно пробив низом поміж ніг голкіперу, як кажуть у футболі «влучив в домік» 2:1.

Друга половина поєдинку нічим не відрізнялась від першої. «Граніт» катав м’яч надалі, контролюючи хід поєдинку і періодично загрожуючи володінням Руслана Корпоша, який впевнено відводив небезпеку. Чого не скажеш про ФК «Новатор» які змушені були все більше захищатись і витрачати на це всі сули, що суттєво зменшувало їхню продуктивність на чужій половині поля.

Відчайдушно пішли вперед підопічні Миколи Маціюка, кинувши всі сили в атаку, але забувши про захист, отримали два без відповідних голи.

Спочатку відзначився Вадим Пігула – завершив швидку атаку партнерів, а згодом Володимир Ярема підчатував на дальній стійці та замкнув простріл партнера 4:1.

Фінальний свисток головного арбітра матчу зафіксував впевнену перемогу МФК «Гранітбудексклюзив» у горохівському дербі, які дозволяють їм відштовхнутись від «дна» турнірної таблиці.

Кращі гравці: Володимир Ярема – Маціюк Микола