Гра


1: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Онищук Ю,




Про гру:

 Заключний матч третього туру у Другій лізі, обіцяв бути дуже цікавим та насиченим на події адже зустрічались дві атакуючі команди, які не полюбляють «окопуватися в обороні».

В  гарному настрої до матчу підходили «тепловики» не програючи ні в чемпіонаті, ні в кубку, чого не скажеш про «трейдерсів» які тільки «намацували» свою гру вигравши один з трьох поєдинків.

Відразу «тепловики» взяли м’яч під свій контроль, створивши пару небезпечних моменти, але в рамці впевнено діяв Олександр Шпарук – голкіпер ФК «Трейдерс». А «біло-чевроні» натомість вибрали очікувальну тактику.

Першими відкрили рахунок підопічні Артема Пашківського, а саме Євген Борзовець покарав суперників за «дитячу» помилку біля власних воріт і запалив на табло одиничку навпроти свого колективу. Згодом Сергій Трофимчук скористався непорозумінням між голкіпером та гравцем «жовто-червоних» та спокійно закотив «кулястого» у пусті ворота.

Побігши спасати ситуацію гравці «Луцьктапла» обрізались на чужій половині та отримали «контру» у власні ворота, «трейдерси» скористались чисельною перевагою на відмінно – Едуард Войтюк отримав пас та прицільно пробив по воротах, голкіпер був безсилий у цій ситуації 3:0.

Саме з таким рахунком команди пішли на відпочинок. Різна гамма емоцій панувала на лавках команд, одні були в піднесенні, а інші в розпачі.

На другий тайм «Луцьктепло» вийшло з сподіваннями переламати хід поєдинку, але це їм не вдалось. Чергова помилка біля власних воріт вже на першій хвилині другої тринадцятихвилинки  призвела до голу. Дмитро Оляницький відібравши м’яч у суперника без вагань пробив у ближній кут, чим засмутив Сергія Запорожця – голкіпера «тепловиків» та збільшив гандикап у чотири м’ячі.

Це було як холодний душ для господарів майданчика. Найбільше розпачі і нерозуміння реальності було на обличчі менеджера «тепла» Ярослава Русина.

«Трейдерс» став грати по рахунку дещо віддавши ініціативу супернику, якою вони  так і не могли скористатись. А гості згодом довели рахунок до не пристойного 0:6. Голами відзначились Євген Борзовець, який оформив дубль у матчі та Дмитро Чабанчук.

Під завісу матчу Роману Дудчику вдалось розмочити рахунок, чим все і закінчилось. Впевнена перемога хлопців з ФК «Трейдерс», що надає їм  впевненості у власних силах і ще раз доказує, що вони не хлопчики для биття, а перемоги не за горами. Підопічним Ярослава Русина варто попрацювати над реалізацією та командною грою, щоб претендувати на медалі в «регулярці».

 Кращі гравці: Запорожець Сергій – Едуард Войтюк