Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Центральний майданчик
5: 1

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Голоскоков С.




Про гру:

Програму 1/8-ї фіналу Кубка Мрії в суботу 12 грудня відкривала немісцева пара команд ФК «Пірванче» – ФК «Кременець». Представник Горохівського району в Четвертій лізі з чотирма очками займає третю позицію після 2-х турів, а футзалісти з Рожищенського району з таким же багажем залікових балів посідають четверту сходинку в «турнірці» П’ятої ліги. З огляду на таку диспозицію фаворитом звітного поєдинку об’єктивно вважався ФК «Пірванче», хоча характер кубкового протистояння вирівнював шанси суаперників на прохід до чвертьфінального етапу.

Як не дивно гру з позиції сили розпочав представник наймолодшого дивізіону. «Червоно-чорні» великими силами пішли вперед після стартового свистка і кілька разів заставили голкіпера ФК «Пірванче» продемонструвати свої навички. Спроби господарів майданчика в СК «Арена Спорт» підловити опонента на контр випаді дивідендів не принесли, а «Кременець» тим часом відкрив рахунок. Черговий міні-штурм завершився влучним пострілом у виконанні Богдана Ребецького – 0:1. «Французи» вийшли вперед. Чого «французи»? Бо колись таку назву мала більша частина селища Кременець, на території якого був французький курган війни 1812 року з часів Наполеона.

.Далі гра дещо вирівнялася і суперники увійшли в обмін атаками. Хвилин за 5 до сигналу на перерву відзначилися представники Четвертої ліги. Затяжну комбінацію партнерів влучним ударом під поперечину завершив Віталій Мартинюк з ФК «Пірванче». А ще за кілька хвилин гри господарі були попереду в рахунку 2:1. Моторний  Іван Костюк влучно завершив багатоходівку. Саме такий рахунок протримався свистка на перепочинок.

В другому таймі «Пірванче» заволоділо ігровою ініціативою і наприкінці першої трьох хвилинки збільшили рахунок до заявково-переможних 3:1.  Дмитро Михальчук забив за «блакитно-чорних». Хлопці з Кременця миритися з поразкою не збиралися і щастя шукали у наступі, але м’яч вперто не хотів летіти до сітки воріт господарів. Але  в одній з контратак Іван Костюк оформив дубль – 4:1. І стало зрозумілим, що до чвертьфіналу потрапити ФК «Пірванче» набагато легше за опонентів. Гандикап у три гольові пункти тримався аж до 21-ї хвилини, коли кращий гравець матчу Іван Костюк оформив хет-трик та підбив підсумок кубкового протистояння 5:1. В наступний етап проходить ФК «Пірванче».

Кращі гравці: Іван Костюк – Богдан Ребецький