Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Центральний майданчик
34: 42

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Голоскоков С.




Про гру:

Продовжилися «омріяні» кубкові перегони 1/8-ї фіналу луцьким дербі за участю «Луцьк-Центру» та другого «Мідасу». Господарі майданчика в поточному сезоні зіграли лише два матчі «регулярки» Четвертої ліги, в яких двічі мінімально поступилися з однаковим рахунком 1:2, а команда-тезка античного царя окрім двох, аналогічно невдалих поєдинків чемпіонату в П’ятій лізі, зіграла кваліфікаційний матч Кубку Мрії з «Волиньфамом» та перемогла 2:0. Дот речі, «Мідас-2» відкривав програму П’ятої ліги матчем з Гіркою Полонкою і переміг більш ніж впевнено 8:1. Задоволені, але втомлені «античники» вийшли на другу зустріч футзального вік-енду.

З перших хвилин представник Четвертої ліги намагався притиснути «волошково-білих» до власних воріт, але кожен контр випад приховував небезпеку супернику, проти якого така тактика кілька разів ледь не дала результат.  Але на місці був голкіпер «центровиків» і в м’яча особливих шансів потрапити до сітки воріт не було. Гольова посуха тривала до останньої хвилини першого тайму, коли Юрій Павельчук з «Мідасу» втретє спробував пробити голкіпера господарів пострілом із середньої дистанції. Спроба виявилася вдалою і за рахунку 0:1 команди пішли на відпочинок.

По перерві «Луцьк-Центр» з новими силами пішов у наступ і ціла низка моментів мала закінчуватися взяттям воріт «Мідаса». Але голкіпер гостей Владислав Василевський не тільки відбивав м’ячі, але й підключився до атаки, віддав точний пас і Сергій Горобець подвоїв результат.

Після цієї події до гри повернувся «Луцьк-Центр». Колектив «людей в чорному» збільшив темп і таки вивів  Максима Семенюка на ударну позицію. А ще за кілька хвилин активний Олександр Круліковський відновив паритет -  2:2. Справжній кубковий сценарій.

Футзальний трилер по мірі того, як спливав ігровий час, став все більш непередбачуваним. Хоча в цілому темп впав і суперники стали більше уваги приділяти захисту власних воріт. Напруження зростало, але що приємно до 20-ї хвилини гри фолів команди не заробляли. А ось забити Роман Олян  з  «Мідасу» зумів в цей ігровий відрізок м’яч впритул після гарного прострілу. Гідна відповідь сталася на 22-й хвилині, коли «центровик» Максим Семенюк рахунок зрівняв 3:3. Трохи згодом гравець гостей головою не влучає у рамку, а в швидкій відповіді Максим Семенюк оформлює дубль та вперше у зустрічі виводить господарів вперед. Ігрові «гойдалки» продовжувалися до фінального свистка. Досвідчений Юрій Павельчук вирішив взяти ініціативу у свої ноги та двічі пробив з дальньої дистанції. В першому випадку в «молоко», а ось друга «закідушка» залетіла воротарю за комірець – 4:4.

Серія післяматчевих пенальті із стовідсотковим результатом вдалася «Луцьк-Центру» і рахунок у шестиметрових став 3:2,що зробило господарів учасниками чвертьфіналу Кубка Мрії.

Кращі гравці: Максим Семенюк – Юрій Павельчук