Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Центральний майданчик
5: 2

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Голоскоков С.




Про гру:

Третій матч 1/8-ї фіналу Кубку Мрії звів міцного представника Третьої ліги з аутсайдером П’ятого дивізіону. Християнський футзальний клуб в першому турі мінімально здолав ФК «Дежа» 1:0, а пізніше поступився лідеру чемпіоната «Олам Кесеф Спорт» 1:9. А «муніципали» в двох стартових матчах очок не здобували. За боксерською термінологію звітний поєдинок мав би нагадувати бій боксерів з різних вагових категорій, що принципі і підтвердив  Андрій Гаврук з команди господарів на  початку гри.  Коли на хронометрі зворотнього часу світилися чотири одинички 11хв11сек «селект» після потужного удару влетів у сітку -  1:0. За кілька хвилин рахунок подвоївся. Це  Ярослав Алащук завершив багатоходівку партнерів за командою.

«Вартовики» спробували переломити хід невдалого для себе поєдинку, але надто часто помилялися під час передач, іноді даруючи супернику можливості для успіху. Але за п’ять хвилин до перерви стався гол-красень у виконанні «муніципала» Сергія Секунди, котрий метрів з десяти потужно с ходу влучив у верхній кут воріт господарів -  2:1. Гра вирівнялася, а з  нею і рахунок міг стати рівним за дві хвилини до перерви, проте затяжна атака «переможників» завершилася пострілом у стійку. Мінімальна перевага ХФК збереглася до відпочинкової паузи.

В другому таймі на майданчику СК «Арена Спорт» продовжилася чоловіча боротьба за право зіграти у чвертьфінала Кубка Мрії. Бажання відновити рівновагу мотивувало «муніципалів» до активних дій у наступі. Але в  луцькому червоному , саме в таких кольорах виступають команди в сезоні, дербі рахунок лишався незмінним до 18-ї хвилини, коли на п’ятачку воріт гостей вдало підставив ногу Павло Матвійчук з «Фіміаму». А ще за мить Андрій Гаврук оформив дубль і стало зрозумілим, що до наступного етапу кубкового турніру вийде друга команда ХФК. І хоча до завершення ігрового часу лишалося цілих 6 хвилин команда «Переможна варта» скоріше нагадувала переможений колектив - нікого не хочу образити. Але варіантів врятувати гру в номінальних гостей практично не було.До того ще й пенальті намалювався у ворота Артура Косюра. А Ярослав Палащук з точки не промазав і оформив другий дубль у матчі. Звичайно «вартовики» не здавалися і навіть стараннями Іллі Шевчука скоротили відставання у рахунку до 5:2, але питання щодо переможця було практично знято з порядку денного. У наступному раунді Кубка Мрії зіграє ХФК «Фіміам-2».

Кращі гравці: Андрій Гаврук – Сергій Секунда