Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Центральний майданчик
2: 6

Хронометрист / Делегат:

Шереметьєва М./Голоскоков С.




Про гру:

Програму «омріяних» кубкових перегонів 1/8-ї фіналу в суботу 12 грудня закривали «Теремно Хліб-2» та «ВФБ Груп Лімітед», котрі в чемпіонаті Волині представляють Четверту та П’яту лігу відповідно. Здобутки в «регулярці» у суперників дещо різняться, адже «хлібопіки» до звітної зустрічі залікових балів не мали, а представники консалтингової фірми завдяки стартовій перемозі здобули три повноважних очки у турнірній таблиці. Також для того, щоб зіграти в основній сітці Кубка Мрії «ВФБшникам» довелося зіграти тиждень тому кваліфікаційний матч з ФК «Гірка Полонка». Лучани були переконливими (5:3) і своє право у боротьбі за кубковий титул здобули у чесній боротьбі.

Учасники луцького дербі без особливих церемоній розпочали кубкове протистояння і вже на перших секундах обмінялися гострими випадами. В одному з моментів гостей відверто врятував від голу досвідчений голкіпер «чорно-білих» Євген Лесик, котрий ледь не обличчям відбивав удари впритул. А трохи згодом не дав Сергію Романюку переграти себе на п’ятачку власних воріт. З дебютних атак «ВФБ Груп Лімітед» запам’яталися гострі виходи «два в один», що завершилися неточними пасами. Проте на гол  господарі напрацювали. Коли в черговий раз Євген Лесик виграв боротьбу у воротарському майданчику швидкий випад точним ударом завершив Андрій Алексінцев. А трохи згодом Сергій Супрунюк  повторним ударом відправив «селект» у сітку та зробив рахунок 0:2.

У відповідь «хлібопіки» перевірили міць стійки воріт та кілька разів влучили у могутній тулуб Євгена Лесика, який на куражі відбивав все, що летіло у рамку. Проте за три хвилини до перерви старання у нападі досвідченого Сергія Романюка конвертувалися в забитий м’яч, який виявився не єдиним голом другої команди клубу «Теремно Хліб», яка на той час вже знала результат головної команди в матчі з «ТТІ Нововолинськ» - 1:4. Незважаючи на те, що надто впевнено у рамці воріт суперника діяв Євген Лесик, рахунок 2:2 став підсумком першої половини гри, адже «хлібопік» Ігор Сліпчук за 15 секунд до сигналу на відпочинок завершив швидку атаку колег.

По перерві сюжет подій на майданчику СК «Арена Спорт» суттєвих змін не зазнав. Опоненти сміливо йшли  у наступ, намагаючись за рахунок голів в ігровий час схилити шальку терезів успіху на свій бік. Першими на гашетку натиснули гравці «ВФБ Груп Лімітед» і Юрій Юрчик забив м’яч, який цілком би міг претендувати на номінацію «Гол туру» та знову вивів гостей вперед -  2:3.

І знову довелося працювати у рамці Євгену Лесику, а з ним і всім польовим «чорно-білих». Голкіпер «консалтингової» команди став причетним до чергового успіху в кубковій зустрічі, коли точним вкиданням рукою відправив на побачення з колегою за амплуа  Руслана Гавриша, який зумів обіграти воротаря. Перевага у два м’ячі стала вагомою заявкою на отримання перепустки до чвертьфіналу Кубка Мрії. Тим більше, що за п’ять хвилини до закінчення ігрового часу Сергій Супрунюк оформив дубль, а за Євгена Лесика під орудою віртуального дідуся Хоттабича відверто грав каркас воріт.

Спроба врятувати матч на останніх хвилинах «теремнівцям» не вдалася. А гол-дубль Юрія Юрчика та впевнена гра у рамці кращого гравця матчу Євгена Лесика засвідчили переможний результат «ВФБ Груп Лімітед», котрий пройшов до наступного етапу.

Кращі гравці:  Ігор Сліпчук -  Євген Лесик