Гра


6: 1

Удари по воротах:

27
:
11

Удари у рамку воріт:

16
:
5

Сейви:

4
:
10

Фоли:

2
:
9

Мищук Анатолій, Хомич Анатолій, Мельник Олег




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались середняки ліги після двох турів. Команди зуміли на початку Регулярного чемпіонату як здобути перемоги, так і втратити залікові бали, так що гра очікувалась цікавою, і як кажуть за шість очок.

Перед грою відбулася приємна подія для гравця «Олімпа» Олега Мартина, який був визнаний кращим гравцем попереднього туру у Першій лізі, та отримав пам’ятний подарунок від спонсорів чемпіонату, так що з хорошим настроєм гравець розпочав поєдинок, чим надихав і інших гравців своєї команди.

Гра розпочалась з контролю м’яча командами, та намаганнями колективів до вірного розіграти м’яч. Моментів для цього було достатньо, але «шкіряний» вперто не хотів заходити у ворота як однієї, так і іншої команди. Все це «дійство» продовжувалось до середини тайму допоки «акцентівцю» Дмитру Кисляку не вдався влучний постріл, на що практично одразу відповів гравець – опонент Костянтин Яценко.

Надалі так і продовжувалась така сама позиційна гра, в якій більшого спромоглися гравці «Акценту», які змогли на останній хвилині тайму вийти вперед та піти на перерву при мінімальній перевазі свого колективу. Автором цього м’яча став все той же Дмитро Кисляк.

Друга половина розпочалась вкрай не вдало для «Олімпа» та Богдана Компанійця, який заробив другий «гірчичник», залишивши свою команду у меншості. Цим вдало скористався Андрій Янко і червоно-чорні повели у два м’ячі, що дозволило команді грати більш спокійно та розкуто.

Маючи комфортну перевагу «Акцент» відійшов назад, вдало контролюючи м’яч та намагався підловити суперника у швидких контратаках. Така тактика дала свій результат у вигляді м’яча того ж всюди сутнього Дмитра Кисляка, який безумовно став кращим гравцем гри.

Після цього результат зустрічі вже був практично зроблений і команди просто догравали гру,кінцевий результат якої встановив «акцентівець» Андрій Мурашко.

Кращі гравці:  Дмитро Кисляк - Костянтин Яценко