Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Павловій Н./Бугайчук Н.




Про гру:

Обидві команди до звітного поєдинку підходили у гарному настрої здобувши у попередньому турі впевнені перемоги. Агромат займав так би мовити поул позиції маючи у своєму активі 2 перемоги, а Волинська приватна автошкола допустила осічку зігравши внічию проти Олики. Тому зустріч цих команд очікувалася з великим інтересом.

Активні дії Агромату на початку зустрічі привели до швидкого взяття воріт на 3хв Бондаренко Максим відзначається за Агромат. Майже відразу чудову нагоду в стрмкій контратаці 3 в 1 втратили гравці автошколи Журавський, Вознюк, Чемерис, тріо «ЖВЧ» не змогли довести атаку до логічного завершення. А на 5хв Хрипа Едуард реалізовує момент після відмінного сольного проходу Сеника і передачі Кобзаря на пусті. Відповідь у автошколівців була не гіршою, але момент втрачає Капаєв Антон з метра не зумів переправити м’яч у пусті ворота. Автошкола в середині тайму перевела гру до воріт суперника і моментів для того аби скоротити рахунок у матчі вистачало. Після необачної помилки в захисті від Івана Богути, Олександр Якимчук скоротив відставання до 2-1 на 14 хв тайму, а зрівняв рахунок Дмитро Журавський за 33 сек до свистка про завершення 1 тайму.

По перерві градус гри значно збільшився і проходив  за обопільних атак і закипанням емоцій на майданчику, ніби вулкан який ось ось мав вибухнути.  Назар Сеник за допомоги рикошету виводить свою команду вперед після удару зі штрафного, після чого Агромат вміло сконцентрував власні дії на оборону власних воріт,але  Іван Богута під занавіс матчу збільшив перевагу і встановив остаточний рахунок 4-2.

Кращі гравці: Журавський Дмитро – Сеник Назар