Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Павловій Н./Бугайчук Н.




Про гру:

В очному протистоянні зустрічалися невдахи стартових турів у Вищій лізі чемпіонату Волині з футзалу, Неріс програв Енергопрофу та Агромату, а Колос Топільно та все тому ж Агромату. Хороша можливість поправити турнірне положення і вийти на переможну дорогу для обох команд.

Стартові хвилини залишились за Нерісом, запам'ятається ударом від Олександра Міха і сейвом Валентина Бондарєва голкіпера Колоса. за декілька хвилин черговий момент і чудову нагоду відзначитися  змарнував Олександр Міх і Вадим Семенович. В ці моменти лава запасних Неріса з привеликим розпачем реагувала на ці події у матчі, після шквалу небезпечних атак  Неріса, Юрій Чепура заставив попрацювати у рамці Олександра Кунакова, який переправив 2 небезпечних удари на кутовий. Чудовий момент на 2 створили Юрій Ващук та Олександр Батрак, який вкінці не зумів переграти Кунакова. На 10хв Неріс вийшов вперед, продершись крізь оборону Колоса гол забив Дмитро Дігалевич. Після забитого голу Нерісівці вибудували оборонні редути біля своєї штрафної, але після потужного удару Юрія Чепури ніхто був не всилах допомогти Нерісу, на перерив переможцем. 1-1 і все саме цікаве залишилось на 2 тайм.

І знову активний початок у виконанні гравців Нерісу. Всі ці активні дії вилелись у гол Носалюка. За 6 хв Колос пішов рятувати матч в грі 5 на 4. Але надійна гра голкіпера Олександра Кунакова який у цей вечір видав справжній перфоменс у грі і вдало реалізований стандарт у виконанні Вадима Семеновича, справи кепські у Колоса, 3-1 на користь Авангарду. До завершення матчу голів побачити не довелося, ото ж підсумкові 3-1

Кращі гравці: Олександр Кунаков – Юрій Чепура