Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Комашка Є./Бугайчук Н.




Про гру:

Мідас невдало розпочав сезон і тільки нащупує власну гру, а от Топільно навпаки окрилені перемогою над Колосом, готові і надалі демонструвати відкрити футзал притаманний їхньому стилі. Активний початок без розкачки і Мідас скористався помилкою у захисті, веде у рахунку зусиллями Олександра Грицюка. Хороший момент змарнував  Олександр Дудко який не зумів влучити у ворота. Топільно відповідало атаками 2 в 1 але дивідентів з цього не було. З переможним рахунком мідасівці пішли на перерву.

В 2 таймі до гри топільчани почали залучати голкіпера і це дійсно створювало небезпеку біля воріт Мідасу. Саме воротар Топільно Бльох Андрій зрівняв рахунок у матчі. Мідасу  гра проти 5 польових давалася дуже важко, а коли досвідчений Сасовський Андрій найшов шпарину у ближньому куті Мідасу, рожищенський колектив вийшов вперед Андрій  вписав своє прізвище до протоколу матчу ще не раз, але між цими голами вмістилився гол його одноклубника кращого бомбардира ліги Володимира Майструка. Мідас здавалося став приречений на програш після чергової результативної атаки в грі 5х4 де знову відзначився Бльох Андрій. Гол близнюк від Андрія Сасовського в середині 2 тайму і рахунок 4-1. Справжній  бенефіс Андрія у цей вечір який за перед день відсвяткував власний день народження і під кінець створив справжній шедевр подарувавши десерт з вишенькою на торті у вигляді Голу красеня, 5-2. Мідас спромігся лише підсолодити гіркоту поразки за 30 сек.до завершення забивши втретє у матчі.

Топільно піднімається у турнірній таблиці і буде серйозним конкурентом у брозі за медалі у цьому сезоні, а от колективу Юрія Павельчукаслід приділити особливу увагу злагодженості у грі в обороні.

Кращі гравці: Сасовський Андрій – Дудко Олександр