Гра


7: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Ще у суботу ФК «Пірванче» проводив зустріч 1/8-ї фіналу Кубка Мрії проти ФК «Кременець» і впевнено переміг 5:1. А вже у неділю на хлопців із Горохівського району чекало випробування матчем Регулярної першості в Четвертій лізі проти хорівського клубу «Надія-3», котрий виступав у ролі лідера турніру, маючи стовідсотковий результат після двох зіграних турів. Звітний поєдинок ще до початку гри отримав статус центрального матчу туру, адже ФК «Пірванче» після 2-х турів мав в своїх очкових здобутках 4 залікові бали.

Перед поєдинком приз кращого гравця попереднього туру від торгової марки «Земан»  отримав Іван  Костюк, котрий і в суботньому кубковому протистоянні відзначився хет-триком. Саме на Івана робили ставку господарі після того, як відбили стартовий штурм хорівської команди. ФК «Пірванче» вирівняв гру і поступово захопив ініціативу, кілька разів перевіривши майстерність «воротніка» гостей. В ці хвилини загрозу воротам третьої «Надії» створювали практично всі виконавці з Пірванче. А досвідчені гості взяли на озброєння тактику швидких контратак.

Перший гол в матчі запасні гравці та персонал, котрий обслуговував гру, побачили лише за три хвилини до перерви. Швидка атака «червоно-чорних» спровокувала помилку гравця «Надії-3», від ноги якого м’яч опинився в сітці. За мінімальної переваги господарів майданчика команди пішли на перерву.

Другий тайм розпочався з атак більш юних за віком гравців ФК «Пірванче», котрі через три хвилини після відновлення гри стараннями  Давид Корнічук. Другий пропущений гол активізував наступальні дії гостей і граючий президент всіх чотирьох хорівських колективів Віктор Ревко на власному прикладі продемонстрував, як треба забивати з гри 2:1.

«Надія-3» спробувала розвинути успіх, але наразилася на швидкий контр випад, котрий реалізував домінант попереднього туру  Іван Костюк з Пірванче – 3:1. А в середині тайму одноклубник Івана моторний Назарій Степанюк забив по суті переможний м’яч . Далі, аби відповідати рівню головного голеадора команди Іван Костюк протягом кількох хвилин забив двічі та оформив черговий хет-трик.

Залишок ігрового часу вмістив в себе кілька невдалих спроб «Надії-3» забити ще один гол, але «селект» за 6 секунд до фінального свистка знову опинився у сітці воріт гостей після влучного пострілу кращого гравця матчу Івана Костюка, якому підкорився «покер».

Переможець центрального матчу туру ФК «Пірванче» на один бал випередив екс-лідера Четвертої ліги та опанував в турнірній таблиці  першу сходинку, адже у вечірньому матчі потенційного лідера першості в особі луцького клубу «ВолиньФам» сталася непрогнозована нічия з командою «Покров».

Кращі гравці: Іван Костюк – Віктор Ревко