Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
1: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Корпош Р.




Про гру:

 

Самий перший матч вікенду за волею помилки у календарі мав розпочатися о 9.00, проте одна команда прийшла вчасно інша трішки пізніше. Доля жеребу звела команди формально із різних ліг: П’ятої та Четвертої, проте ці визначення на цьому рівні зовсім умовні.

Напередодні цього матчу молодь ФК Волині йшла без поразок у сезоні 2020/2021, причому, що на шляху до 1/8 Кубку Мрії пройшла додатковий матч кваліфікації. Ярд же мав у своєму активі три одинички – перемогу, нічию та поразку, і сьогодні явно десь мала з’явитися двієчка.

Із початком матчу стало помітно, що молоді вихованці Олександра Антонюка та Володимира Гащина гостріші, технічніші проте на початках це було не так кардинально. Ярд мав свої нагоди для взяття воріт суперника, однак перший тайм пройшов без голів – 0:0.

Старт другої половини гри краще вдався саме молодшим опонентам. Вже на 14-й хвилині Бокій Дмитро пройшов по флангу та чітко реалізував момент. За п’ять хвилин хороша контратака завершилася взяттям воріт у викоанні Ковалюка Романа у нижній кут. А ще за декілька хвилин Шворак Денис завершив потуги партнерів потужним та точним ударом – 3:0. Ярдівці всіма силами пробували переламати хід поєдинку, Артем Лиман навіть скоротив відставання від суперника, проте жовто-сині цього ранку не прокинулися.

Кращі гравці: Лиман Артем – Ковалюк Роман