Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
3: 4

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Корпош Р.




Про гру:

 

Ще один матч 1/8 Кубку Мрії звів представників різних ліг за фактом, проте що П’ята ліга, що Четверта у сезоні 2020/2021 не має аж такої важливості. Номінальні гості із Колок на папері новачки, проте команда у хорошому настрої підійшла до матчу, йде без поразок, капітан, тренер і організатор Олександар Сачковський і сам має досвід виступів у командах під егідою АМФВ, та і всі його гравці пройшли вишкіл Дитячого Чемпіонату Волині з футзалу АМФВ. Клевер СТорс зірок з неба не хапає, у Четвертій лізі має скромніші здобутки – перемогу, нічию та поразку.

Уже на 6-й хвилині Олескандр Сачковський розпочав гольову фейєрію поєдинку. Згодом гольові потуги партнерів завершив Дмитро Кушко – 2:0. Команда у чорній формі практично із  голкіпером заштовхала м’яч у ворота, але Олег Войтюк таки скоротив відставання 1:2.

Друга половина гри пішла ще цікавіше – практично зі старту Юрій Комар втік на побачення із голкіпером та зумів реалізувати вихід віч-на-віч- 2:2.

Голкіпер команди ФК Штурм Колки Василь Сачковський цього ранку мав багато роботи оборонного плану, ба більше саме він на 17-й хвилині чітко викинув круглого на ногу Дмитру Кушку і він реалізував свій удар – 3:2, а через паузу Дмитро оформив хет-трик – 4:2. Гравці Клевер Сторс солідно насіли на ворота суперника і Тарас Осадовський навіть скоротив відставання до мінімуму 4:3, проте на більше їх не вистачило. Та і гравці Маневицького району вміло оборонялися та свою перемогу зуміли відстояти і пройти у ¼ фіналу…

Кращі гравці – Комар Юрій – Кушко Дмитро